Acasă Actualitate Mobilier și dotări IT noi de un milion de lei pentru Colegiul...

Mobilier și dotări IT noi de un milion de lei pentru Colegiul Emanuil Ungureanu

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a semnat două contracte, acordate în cadrul unor achiziții directe, în urma cărora Colegiul Emanuil Ungureanu va fi dotat cu mobilier, echipamente IT și electronice noi. Colegiul amintit este reabilitat și dotat în cadrul unui contract mai amplu, cu fonduri europene.

Primăria Municipiului Timișoara a încheiat două contracte de achiziție publică directă, unul pentru furnizare de echipamente IT și electronice, iar al doilea pentru dotarea cu mobilier școlar nou, ambele destinate Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu”.

Toate achizițiile sunt realizate în cadrul proiectului „Reabilitare construcții, instalații clădire B2 la Colegiul Tehnic E. Ungureanu”, prin care școala va fi complet renovată și dotată pentru elevii timișoreni. Primăria Timișoara urmează să lanseze licitația pentru a treia și ultima etapă de dotări, respectiv echipamente educaționale specializate pentru profilul tehnologic.

Contractul de furnizare echipamente IT și electronice este în valoare de 526.930 lei și a fost câștigat de firma Printopia. Conform contractului, firma menționată va dota ambele corpuri de clădire, A și B, cu 36 table interactive, 60 de calculatoare, 4 imprimante multifuncționale, 1 smart TV, 2 sisteme de evaluare simultană pentru 30 de elevi, stație cu amplificator, imprimantă pentru etichete autoadezive și neadezive etc.

Cel de-al doilea contract, prin care colegiul va beneficia de mobilier nou, a fost câștigat de firma Teletim și este în valoare de 452.181 lei. Firma câștigătoare va furniza 32 de table magnetice, 370 de bănci cu scaune, 14 catedre, 30 de dulapuri cu polițe reglabile, 128 de cuiere montate pe perete, spaliere, mese de consiliu și prezidiu, scaune pentru sala festivă, scaune de vestiar, flipchart-uri și un avizier.

Comentarii

comentarii