Acasă Actualitate Modernizarea Gării de Nord Timișoara a primit aprobare, însă mai târziu decât...

Modernizarea Gării de Nord Timișoara a primit aprobare, însă mai târziu decât spera Grindeanu: „Înțeleg ritmul administrației din Timișoara… unul tânăr și liber”

DISTRIBUIȚI

Vineri, 3 iunie, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a venit la Timișoara și, pe lângă prezentarea stadiului proiectelor de la Aeroportul Internațional Timișoara, a vorbit și despre renovarea Gării de Nord. Recent au fost eliberate toate avizele și aprobările necesare, la șase de când a fost emisă autorizația de construire. Grindeanu spune că această „întârziere” se datorează administrației locale.

„Deși târzie, în sfârșit s-a primit aprobarea pentru lucrările de modernizare Gării de Nord – niciodată nu e prea târziu –  astfel încât undeva în jurul datei de 15-20 iunie se va preda amplasamentul și vor începe lucrările. Mi-aș fi dorit să înceapă și mai repede. Dar înțeleg și ritmul administrației din Timișoara, unul tânăr și liber (…) ca să nu spun mai multe”, a declarat Grindeanu.

Vă amintim că aceasta nu este prima dată când ministrul critică administrația USR a Timișoarei în legătură cu investiția de la Gara de Nord. Prima dată a făcut acest lucru în februarie, ca mai apoi să reia subiectul și în martie.

Vineri, Grindeanu a amintit și de alte proiecte ale CFR în regiune, finanțate prin PNRR: cele patru tronsoane ale rutei Caransebeș-Arad. Vor fi patru licitații, prima fiind deja spre finalizare. Toate contractele, a estimat Grindeanu, vor fi încheiate „cel mai probabil” în aceasta vară.

Comentarii

comentarii