Acasă Actualitate Modernizarea Infocentrului Turistic din Timișoara nu va fi gata la deschiderea TM2023....

Modernizarea Infocentrului Turistic din Timișoara nu va fi gata la deschiderea TM2023. Contract de aproape 500.000 de lei, prin atribuire directă

DISTRIBUIȚI

Pentru că am intrat deja în anul Capitalei Culturale, Primăria Timișoara s-a gândit că ar fi cazul să modernizeze Infocentrul Turistic de pe strada Alba Iulia. După ani de zile în care nu s-a făcut nimic, iar turiștii ar trebui deja să bată la ușa centrului, contractul de aproape jumătate de milion de lei va fi atribuit direct.

„Cele două spații vor fi tratate unitar, realizându-se un spațiu generos și vizibil pentru INFOCENTRU și un spațiu pentru prezentări și expoziții de mici dimensiuni, folosit ocazional. Spațiile vor avea propriile funcțiuni secundare (grup sanitar, depozitări). Finisajele interioare vor suferi intervenții. Se vor reface pardoselile și tavanele, se vor scoate în evidență și păstra vopselurile și tencuielile originale. Se vor monta panouri fonoabsorbante suspendate”, se precizează în caietul de sarcini publicat pe site-ul Primăriei Timișoara.

Societatea care va obține contractul va avea la dispoziție 2 luni pentru a face lucrările. Firmele interesate pot trimite ofertele până în 30 ianuarie. Asta înseamnă că centrul de unde turiștii pot obține informații nu va fi gata când se deschide oficial programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii, la mijlocul lunii februarie. Și cum nici aplicația prin care pot fi găsite aceste informații nu va fi gata prea curând, turiștii se vor descurca cum pot.

Comentarii

comentarii