Acasă Actualitate Modernizarea străzilor în Parța! 972 metri liniari de asfalt pe o lățime...

Modernizarea străzilor în Parța! 972 metri liniari de asfalt pe o lățime de 5 metri

DISTRIBUIȚI

Primarul localității Parța din județul Timiș, Daniel Drăgan, susține că în localitate sunt în derulare lucrările proiectului multianual „MODERNIZARE STRĂZI, ETAPA I ȘI II, ȊN LOCALITATEA PARȚA, COMUNA PARȚA”, executant SC MM WEST SRL.

Au fost realizate lucrări de săpătură generală, așternere geotextile cu rol de separare și filtrare, straturi de formă și fundație din balast și strat de fundație superior din piatră spartă pe strazile proiectate pentru modernizare.

În această perioadă se desfășoară lucrările de așternere a stratului final de mixtură asfaltică BA16 pe:

Strada nr. 6 din proiect, de la parcul din Cartierul Nou până la digul râului Timiș, în lungime totală de 583 m.

Strada DS 710 din proiect, de la intersecția cu strada Școlii la intersecția cu strada Primăriei, în lungime de 198 m;

Strada DS 778 din proiect, de la intersecția cu strada Primăriei până la intersecția cu strada Căminului, în lungime de 191 m;

TOTAL, 972 metri liniari de asfalt pe o lățime de 5 metri.

După finalizarea așternerii mixturilor asfaltice se vor realiza, pe aceste străzi, semnalizările verticale și orizontale (marcaje și indicatoare rutiere).

Pentru anul viitor, sunt prevăzute, în cadrul aceluiași proiect, lucrările de refacere completă a infrastructurii și suprastructurii rutiere pe cele două străzi care fac legătura între strada Căminului și până la intersecția cu strada Bosnia – a explicat edilul Daniel Drăgan.

Comentarii

comentarii