Acasă Eveniment Moni a murit la doar 17 ani, deși avea multe planuri de...

Moni a murit la doar 17 ani, deși avea multe planuri de viitor

DISTRIBUIȚI

O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care obținuse permisul de patru zile și primise recent mașina cadou de la părinți.

Tragedia s-a petrecut în apropierea localității Săcălaz, la doar 20 de kilometri de Timișoara. Într-o curbă, tânărul șofer de 19 ani a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil. Din nefericire, niciunul dintre tineri nu purta centura de siguranță, iar amândoi au fost proiectați din autoturism.

Moni, o tânără plină de viață și cu un viitor promițător, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare, în memoria tinerei pierdute prea devreme. Prietenii și cei dragi o descriu ca fiind un înger frumos și sufletul petrecerii, iar dorința lor este ca ea să-și găsească liniștea veșnică printre îngeri.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și investighează cu atenție circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Familia și prietenii îi aduc un ultim omagiu, iar amintirea tinerei va rămâne vie în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o, scrie realitatea.net.

Comentarii

comentarii