Acasă Actualitate Morcovii și pătrunjeii nu au mințit. Directorul economic de la Piețe SA,...

Morcovii și pătrunjeii nu au mințit. Directorul economic de la Piețe SA, ”stabilit” înainte de organizarea concursului

DISTRIBUIȚI

La mijlocul lunii octombrie, Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, scria despre un concurs mimat de Administrația orașului pentru desemnarea unui director la societatea Piețe SA. “Numele directorului e scris cu morcovi și pătrunjel”, spunea atunci liberalul.

“M-aș bucura ca acest concurs să fie unul cinstit, iar Timișoara să dobândească un director cinstit, competent și vrednic. Din păcate, aud tot mai tare șoptindu-se, printre mesele pline de produse agricole că se cam știe cine va fi. De fapt, cu morcov și pătrunjel, se tot scriu două litere, V.M, care, CICĂ, ar fi chiar inițialele numelui noului director. Sau ale noii directoare. Așadar, aștept momentul în care conducerile acestor societăți vor înțelege, în fine, că se joacă cu banii oamenilor. Că trebuie oprite din a fi căpușate politic prin aducerea a tot soiul de ageamii, că nu sunt locul de joacă al unui grup de „tineri râzgâiați” puși pe căpătuială. Că nu-i nicio diferență față de Vaslui. Decât că unul a fost. prins și altul râde vesel că poate face ÎNCĂ ce vrea!”, spunea Tabără.

Iar acum, după două luni, s-a adeverit că legumele nu mint.

Numele viitoarei directoare economice de la SC Piețe SA a fost ”cunoscut” cu mult înainte de organizarea concursului pentru ocuparea postului. Iar Vladu Mihaela Diana a fost singura participantă la concursul pe care știa că o să îl câștige.

”Lumea a trecut indiferentă poate peste ceea ce scriam, dar, culmea, la concurs s-a înscris doar o persoană, cu inițialele VM. Care a fost și câștigătoarea postului. De menționat că VM fusese adusă în societate cu puțin timp înainte, special pentru a fi pusă pe acest post.

Pentru ce mai vorbim despre concurs, domnule Mirel Pop, atâta timp cât totul a fost o manevră cu rezultat știut dinainte? Nici la concurs nu s-a prezentat nimeni, știind rezultatul cu mult înainte. Este modul dvs. de a conduce și, fiindcă acum am argumente, voi prezenta timișorenilor tot ceea ce faceți și cum faceți. Urmează să vorbim și despre angajările făcute la SC Piețe SA în ultimul an și un pic de când sunteți la conducerea societății.

Pentru început, voi face o adresă și voi verifica dacă doamna VM chiar se califică pentru acest post. Sau nu ați reușit să creați condițiile minime… (ar fi chiar culmea, dar nimic nu mă miră la voi, nici la persoanele care vă girează”, spune Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii