Acasă Actualitate Moș Crăciun al IPJ Timiș a adus lumină, daruri și un brad...

Moș Crăciun al IPJ Timiș a adus lumină, daruri și un brad pentru 28 de copii orfani

DISTRIBUIȚI

În această perioadă minunată a sărbătorilor de iarnă, lumina generozității strălucește cu ajutorul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, care aduce lumină în viețile a 28 de copii, într-un gest caritabil în colaborare cu Moș Crăciun.

Cu o contribuție financiară de 2000 de euro, cadouri și un brad polițiștii împreună cu prietenii apropiați ai acestora au adus bucurie și zâmbetul pe buzele acestor copilași în prag de sărbători.

Alături de cei 2 copii ai pastorului s-au alăturat încă 28 de suflete.

Pastorul alături de familia sa a înființat Asociația Creștină Speranță și Lumină pentru a putea să-i adopte pe toți, întrucât majoritatea sunt frați și nu voia să-i despartă.

Acest erou al comunității a fost ajutat de către polițiști și împreună au creat o poveste emoționantă de generozitate și solidaritate în această perioadă specială.

Această inițiativă evidențiază angajamentul Serviciului Criminalistic al I.P.J. Timiș față de comunitate, redefinind spiritul sărbătorilor într-un mod cu adevărat special, oferind nu doar bunuri materiale, ci și dragoste și speranță într-un moment în care acestea sunt mai prețioase ca oricând.

Generozitatea polițiștilor a fost răsplătită cu veselia pură a copiilor, care vineri au adus colindele lor pline de entuziasm în cadrul instituției noastre. Să urmăm cu toții exemplul acestor inimi darnice. O lume mai bună începe cu fapte bune – este mesajul Inspectoratului de Poliție IPJ Timiș, duminică 24 decembrie 2023.

 

Comentarii

comentarii