Acasă Actualitate Moș Crăciun, cu tolba plină la copiii care suferă de distrofie musculară...

Moș Crăciun, cu tolba plină la copiii care suferă de distrofie musculară de la Fundația Laurențiu Ciucur

DISTRIBUIȚI

Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” Timișoara a reuşit, din fondurile proprii și prin generozitatea sponsorilor, să ofere cu ocazia sfintelor sărbători de iarnă ajutoare tuturor membrilor fundației, deși a fost suspendat Telemaratonul Speranței.

Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă de distrofie musculară progresivă, precum şi a familiilor acestora.

Fundaţia are în grijă în prezent 40 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane. Și în acest an, fundația acordă cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un ajutor în valoare de 800 lei, pentru fiecare beneficiar.  Ajutoarele vor ajunge în aceasta săptămână la toţi beneficiarii, pentru a bucura de sărbătorile de iarnă familiile acestora.

”Pe această cale, dorim să mulţumim pentru sprijinul acordat celor care au fost alături de noi pe parcursul acestui an dificil, reamintind pe: Societatea Tiki Trade SRL, Cons Electrificarea Instal Timişoara, SC Boncilius SRL, Televiziunea Europa Nova, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiș şi Rotary Cetate Timişoara. Fundaţia a primit un sprijin important de la Societatea Tiki Trade SRL, companie ce  funcționează în Timișoara, iar generoşii acţionari, foarte activi în plan umanitar, susțin financiar multe organizaţii non-profit, printre care şi organizaţia noastră. În numele copiilor şi tinerilor din fundaţie, urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească – este mesaju lui Zaharia Ciucur, președintele fundației.

Comentarii

comentarii