Acas─â Promo Motivul incredibil pentru care fanii lui ACS Poli nu au mai ajuns...

Motivul incredibil pentru care fanii lui ACS Poli nu au mai ajuns la meciul cu Dinamo

3143
DISTRIBUIȚI

Cu toate c─â grosul galeriei timi╚Öorene obi╚Önuie╚Öte s─â mearg─â la partidele concitadinei ASU Poli, ACS are ╚Öi ea un grup de suporteri care se deplaseaz─â la partide din Liga 1. Totu╚Öi, la meciul cu Dinamo, c├ó┼čtigat cu scorul de 2-1, fanii b─ân─â╚Ťeni au lipsit cu des─âv├ór╚Öire!

Acum ├«ns─â, de╚Öi deplasarea era antamat─â, planurile s-au sucit ├«n ultima clip─â. Iar autobuzele au r─âmas ├«n ora╚Ö! “Explica╚Ťia municipalit─â╚Ťii a fost c─â e prima zi de ╚Öcoal─â ╚Öi nu ├«╚Öi permit s─â trimit─â ma╚Öini ╚Öi ╚Öoferi la Bucure╚Öti!”, au men╚Ťionat sursele GSP.

Fanii merg ├«n ╚Ťar─â cu autobuze ale RATT, Regia autonom─â de transport din Timi╚Öoara. Deplasarea este asigurat─â de Prim─âria Timi╚Öoara. Iar b─ân─â╚Ťenii au f─âcut-o la meciuri importante, cum ar fi finala Cupei Ligii de la Bucure╚Öti, pierdut─â contra lui Dinamo ├«n mai (0-2), c├ónd au venit nu mai pu╚Ťin de trei ma╚Öini.

“Dup─â un proasp─ât apel primit de la un consilier al dragului nostru primar, am fost anun╚Ťa╚Ťi (pe ultimele ore ├«nainte de deplasare) c─â mijloacele de transport sunt indisponibile deoarece ┬źm├óine ├«ncepe ╚Öcoala┬╗” comentariu postat pe pagina Prim─âriei Timi╚Öoara ╚Öi ╚Öters la scurt timp, scrie gsp.ro.

Comentarii

comentarii