Acasă Eveniment Motocicliști, cluburi, gălăgie. Amplă acțiune de control a Poliției Locale Timișoara

Motocicliști, cluburi, gălăgie. Amplă acțiune de control a Poliției Locale Timișoara

743
DISTRIBUIȚI

Acțiune de amploare a polițiștilor locali din Timișoara în noapte de vineri spre sâmbătă. Oamenii legii au continuat să facă razii în trafic, pentru depistarea celor care încalcă prevederilor H.C.L. nr. 371/2007, respectiv își turează excesiv motoarele. Pe străzile Popa Șapca, Oituz și Antenei au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale și 2 constatări, pentru care se va continua acțiunea în vederea identificării și sancționării conducătorilor auto. În zona Stadionului Dan Păltinișanu (străzile Surorile Martir Caceu, F.C. Ripensia și Michelangelo) au fost constatate 7 încălcării ale legii, polițiștii urmând să identifice și să-i sancționeze pe motocicliștii indisciplinați.

Nu au scăpat de controale nici cluburile din Timișoara. La cererea subprefectului Ovidiu Drăgănescu, reprezentanți de la DSP, Poliție, ITM și ISU au controlat aceste unități pentru a vedea unde sunt încălcate regulile sanitare. Potrivit legii, discotecile pot funcționa la 70% din capacitate, cu condiția ca toate persoanele din incintă să fie vaccinate. Numărul maxim de persoane permis în fiecare club ar trebui să se regăsească în autorizația de funcționare, iar firmele sunt obligate să o afișeze la loc vizibil.

Marea problemă a timișorenilor, zgomotul infernal ”emis” în toiul nopții de cluburi și terase, a fost abordată profesionist de polițiștii locali coordonați de directorul Dumitru Domășnean.

Dotați cu un aparat sonometru polițiștii au constatat depășiri importante a nivelului de decibeli. Astfel la Șură au fost 73,7 de decibeli, iar la un local de pe Dorobanților nr.58, au fost 57 de decibeli.

Timișorenii care constată încălcări ale legislației pot contacta poliția locală la numărul de telefon 0256.968.

Comentarii

comentarii