Acasă Eveniment Multe amenzi pentru spălătoriile și service-urile auto din Timișoara

Multe amenzi pentru spălătoriile și service-urile auto din Timișoara

636
DISTRIBUIȚI

Un service auto de pe bulevardul Liviu Rebreanu a fost sancționat de polițiștii locali cu mai multe amenzi, în valoare totală de 4.500 de lei. Societatea în cauză, Autoprim SRL, nu avea vizat acordul de funcționare și nu a respectat prevederile legale referitoare la gestionarea deșeurilor. Sancțiunile au fost date în urma controlului realizat de polițiștii locali din cadrul serviciilor Inspecție Comercială și Protecția Mediului.

Pe 13 noiembrie, polițiștii locali au mai sancționat și alte astfel de cazuri. O spălătorie auto de pe strada Behela nu deținea acord de funcționare pentru desfășurarea exercițiilor comerciale, în cadrul acesteia existând și o pensiune. În urma reclamațiilor făcute de cetățeni, Spălătoria Autosei SRL și o alta, de pe strada Constantin Prezan, au fost sancționate pentru tulburarea liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au mai amendat spălătoria auto cu fise Nordia Voda SRL, încă o dată, pentru nerespectarea suspendării propuse după sancțiunile aplicate pentru lipsa acordului din partea Primăriei. În cazul acesteia, numai în 2019 au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, fiind propusă suspendarea activității, în mai multe rânduri, și fiind depuse sesizări la ANAF și alte organe de control.

„Polițiștii locali vor acționa în continuare și vor lua măsurile legale până la soluționarea situației în locația respectivă, cu precizarea că în fiecare caz se acționează exclusiv în baza prevederilor legale și se iau măsuri conform competențelor conferite de actele normative în vigoare”, asigură reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii