Acasă Eveniment Muncitor fără forme legale, în stare gravă, după ce a căzut de...

Muncitor fără forme legale, în stare gravă, după ce a căzut de pe o schelă, în centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Accident de muncă, joi, în centrul Timișoarei. Un muncitor care lucra la reabilitarea unei fațade a căzut de pe schelă, de la o înălțime de 4 metri. Bărbatul a fost dus la spital, unde se află în continuare internat, starea sa fiind gravă.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a căzut de pe o schelă amplasată pe un imobil de pe str. Emanoil Ungureanu, la numărul 17.

„Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani ar fi căzut de la nivelul 1 al unei schele metalice, în timp ce efectua lucrări de renovare la fațada unei clădiri din Timișoara. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis, de asemenea, o anchetă, iar primele informații arată că muncitorul nu avea forme legale.

Muncitorul, venit din Botoșani, lucra fără contract pentru compania Angelo General Construct SRL, subantreprenorul societății Rofeli Bau Group. Compania executa lucrări de fațada la clădirea de pe str Emanoil Ungureanu nr. 17. Bărbatul a căzut de la o înălțime de aproximativ 3,8 metri, printre imobil și schelă.

Comentarii

comentarii