Acasă Actualitate Municipalitatea timişoreană caută alt furnizor de gaz pentru Colterm

Municipalitatea timişoreană caută alt furnizor de gaz pentru Colterm

410
DISTRIBUIȚI

După ce, săptămâna trecută, timişorenii au rămas, pentru câteva ore, fără apă caldă şi căldură, primarul Timişoarei a declarat că va fi reziliat contractul pe care Colterm îl are cu OMV Petrom Gas şi se va contracta un alt furnizor de gaz. În 26 noiembrie, OMV Petrom Gas a oprit furnizarea de gaz către Colterm, din cauza unor restanţe ale regiei timişorene, deşi cu doar câteva zile înainte, furnizorul dădea asigurări că gazul nu va fi sistat, datorită faptului că deja i se achitase o parte din datorie.

„Am decis să reziliem contractul cu OMV. Le dăm preavizul de 30 de zile şi vom încheia un contract cu un nou furnizor. Vom plăti toate datoriile. Pentru a asigura liniştea acestui oraş trebuie să renunţăm la acest furnizor, care are o politică de o altă natură şi caută diferite motive pentru a renunţa la acest contract. Sunt absolut neserioşi şi pentru mine a fost o supriză că o astfel de firmă, cu un asemenea renume, se pretează la asemenea mijloace josnice”, a declarat primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, în cadrul şedinţei ordinare de marţi, 30 noiembrie, a Consiliului Local Timişoara.
    Întreruperea furnizării căldurii şi a apei calde în Timişoara a creat, pe lângă un disconfort evident pentru timişorenii ce beneficiază de serviciile Colterm, un mare circ la Prefectura Timiş, unde, vinerea trecută, prefectul de Timiş, Mircea Băcală şi primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, s-au contrat dur. Şi asta pentru că fiecare spunea că în urma intervenţiei personale a reînceput furnizarea de gaz către Colterm.
 

 

Comentarii

comentarii