Acasă Economic Municipiul Caransebeş va găzdui un seminar destinat microîntreprinderilor ce vor să acceseze...

Municipiul Caransebeş va găzdui un seminar destinat microîntreprinderilor ce vor să acceseze fonduri nerambursabile

429
DISTRIBUIȚI

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest organizează un seminar de informare şi instruire destinat microîntreprinderilor din mediul urban din judeţul Caraş-Severin, cu scopul de a informa potenţialii aplicanţi despre posibilităţile de accesare a fondurilor europene nerambursabile în cadrul domeniului major de intervenţie 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” al Programului Operaţional Regional 2007 – 2013.
Seminar va avea loc în municipiul Caransebeş, marţi, 4 mai, începând cu ora 14:30, în Sala de şedinţe „1 Decembrie 1918” din cadrul Primăriei Municipiului Caransebeş (Piaţa Revoluţiei nr. 1). Pe parcursul seminarului vor fi prezentate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească o microîntreprindere pentru a putea accesa fondurile nerambursabile ale Uniunii Europene, precum şi aspecte practice privind întocmirea dosarului cererii de finanţare. Participarea la seminar este gratuită.
Microîntreprinderile din judeţul Caraş-Severin interesate să participe la acest eveniment sunt invitate să confirme participarea la nr. de telefon 0256/491.981 sau prin e-mail la adresa office@adrvest.ro. Persoana de contact este doamna Luciana Fârlea, Consultant Implementare Program Operaţional Regional. ADR Vest va organiza în perioada imediat următoare evenimente similare în alte oraşe din Regiunea Vest.
 

Comentarii

comentarii