Acasă Cultura Muzeul Banatului: Cea mai frumoasă casă din Banat vine cu premii de...

Muzeul Banatului: Cea mai frumoasă casă din Banat vine cu premii de 6.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Muzeul Național al Banatului Timișoara îi invită pe cetățenii din zona de vest la concursul foto ”Cea mai frumoasă casă din Banat” – fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă.

”Așteptăm fotografiile voastre alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com

Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de ”Cea mai frumoasă casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.

Data de 1 decembrie e ziua în care vor fi anunțați câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 20 noiembrie 2020.
Juriul este format din: Marius Cornea – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.

Premiile, constând în cărți și obiecte de artă vor fi în valoare de 6000 lei, și vor fi împărțite astfel:
Locul I: 3.000 lei
Locul II: 2.000 lei
Locul III: 1.000 lei

Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2021. Marea Câștigătoare se va regăsi și pe coperta agendei MNaB 2021.
Care este pentru tine Cea mai frumoasă casă din Banat?

Comentarii

comentarii