Acasă Actualitate Muzeul Banatului și UPT – cele mai bune instituții din România în...

Muzeul Banatului și UPT – cele mai bune instituții din România în comunicarea publică – premiate la București

DISTRIBUIȚI

Cele mai bune instituții din România, în domeniul comunicării în sectorul public, sunt Muzeul Național al Banatului și Universitatea Politehnica Timișoara!

Premiul de excelență în comunicare, în sectorul public din România, a fost adjudecat de Muzeul Național al Banatului și Universitatea Politehnica Timișoara! Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a XX-a ediții a Galei „Romanian PR Award”, organizată joi, 24 noiembrie, la București. Echipa formată din profesioniștii din cele două instituții a fost premiată pentru activitatea din proiectul „Spotlight Heritage Timișoara”!

În cadrul aceluiași eveniment, cele două instituții partenere au fost declarate și inovatorii anului în PR, printr-un al doilea premiu: „PR Innovator of the Year”.

„Suntem mândri de cele două premii, mulțumim partenerilor, Universitatea Politehnica Timișoara, echipei de la muzeu, Consiliului Județean Timiș pentru susținere și finanțare, juriului, dar, mai ales, celor peste un milion de oameni care apreciază și ne urmăresc de când am început acest proiect unic și inedit”, a precizat Claudiu Ilaș, managerul Muzeului Național al Banatului.

Comentarii

comentarii