Acasă Cultura “MUZEUL POPA’S” se deschide la Bastionul Maria Theresia

“MUZEUL POPA’S” se deschide la Bastionul Maria Theresia

1968
DISTRIBUIȚI

Muzeul Național al Banatului și Consiliul Județean Timiș în colaborare cu Ștefan Popa Popa’s vor organiza în perioada 24 – 26 noiembrie 2017, expoziția “MUZEUL POPA’S”. În 24 noiembrie, la ora 16.00 la parterul Bastionului Maria Theresia va avea loc deschiderea Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice. La acest eveniment participă caricaturiști din șase continente și nume importante precum Nicu Alifantis, Horațiu Mălăiele, Gheorghe Zamfir, Florin Piersic, Dan Puric, creând cel mai mare regal al caricaturii din toată lumea.

Această manifestare este rezultatul dorinței artiștilor din toate colțurile Europei, de a aduce un omagiu “regelui caricaturii” Popa Popa`s, cel mai apreciat caricaturist din lume, intrat în cartea recordurilor, foarte cunoscut și admirat de către cei mai importanți politicieni și conducători din lume.

Programul manifestărilor  va cuprinde diverse activități precum caricaturi live pentru toți participanții executate de mari caricaturiști ai lumii, lansare de carte prezentată de Cornel Ungureanu ( președintele Scriitorilor din Banat și întâlniri cu Gheorghe Zamfir, Dorel Vișan și Florin Piersic.

Expoziția MUZEUL POPA’S poate fi admirată în perioada 24 noiembrie – 17 decembrie la Bastion Maria Theresia, orar de vizitare 10:00 – 18:00.

Comentarii

comentarii