Acasă Economic Nagarro, cu birouri și în Timișoara, obține certificarea ISO-13485 de la TÜV...

Nagarro, cu birouri și în Timișoara, obține certificarea ISO-13485 de la TÜV Süd în dezvoltarea de software pentru echipamente medicale

458
DISTRIBUIȚI

Nagarro, lider global în soluții de inginerie digitală și tehnologie, anunță obținerea certificării ISO-13485, prin care compania își consolidează expertiza în domeniul software-urilor cu un nivel ridicat de reglementare, cum ar fi cele ale dispozitivelor medicale. Certificarea va permite companiei să dezvolte în continuare noi servicii și soluții reprezentative pentru segmentul Life Sciences & Healthcare. Nagarro a obținut această certificare de renume de la TÜV Süd, una dintre cele mai importante organizații la nivel mondial de auditare în domeniile siguranței, securității și sustenabilității.

Întrucât companiile din domeniul Life Sciences & Healthcare se confruntă cu reglementări din ce în ce mai stricte, certificarea ISO-13485 garantează calitatea necesară, esențială pentru dezvoltarea produselor în acest domeniu.

„Certificarea ISO-13485 confirmă focusul nostru strategic și mentalitatea orientată spre calitate în domeniul ingineriei digitale. Software-ul ca dispozitiv medical reprezintă un facilitator de transformare digitală pentru jucătorii cheie în Life Sciences & Healthcare. Fie că ne raportăm la diagnosticare, producători farmaceutici, laboratoare, farmacii, spitale sau chiar practici medicale uzuale, oportunitățile pe care le reprezintă acest tip de software sunt multiple. Legătura digitală dintre consumatori și furnizori este evidentă astăzi în numeroase industrii, însă nu este observabilă încă în cadrul Life Sciences & Healthcare”,  spune Andrei Doibani, Managing Director și Head of the Life Sciences & Healthcare Business Unit în cadrul Nagarro.

Într-o perioadă caracterizată prin transformări digitale și fenomene disruptive, Nagarro se mândrește cu o lungă istorie de parteneriate cu unele dintre cele mai mari grupuri de biotehnologie și farmaceutice la nivel mondial, iar echipa sa de experți globali oferă o înțelegere clară a nevoilor, constrângerilor și oportunităților cu care se confruntă această industrie. Dincolo de expertiza pe care o oferă în domeniul Life Sciences & Healthcare, clienții companiei se pot bucura, de asemenea, de multitudinea de soluții și servicii cross-technology oferite de companie, realizate sub motto-ul Thinking Breakthroughts

Comentarii

comentarii