Acasă Cultura Napoleon era fată – o comedie bulevardieră cu multe încurcături, ,joi seara,...

Napoleon era fată – o comedie bulevardieră cu multe încurcături, ,joi seara, la Teatrul Merlin Timișoara

DISTRIBUIȚI

Teatrul Merlin Timișoara, de pe bdul. Regele Carol I nr. 3 prezintă spectacolul Napoleon era fată, joi 13 iunie, de la ora 18.00, în traducerea lui Sică Alexandrescu, regia și adaptarea Toma Hogea.

Vârsta recomandată – 13+. Durata spectacolului – 2h

Napoleon era fată este o comedie bulevardieră, o farsă scrisă după ,,regulile” comediei, cu răsturnări de situații și multe încurcături. Acest text, deosebit de ofertant pentru actorii distribuției, este transpus scenic într-o variantă nouă, împrospătată, personajele făcând parte din genenerația/tipologia americanilor de astăzi.

O întâlnire amicală între o tânără soție și un prieten de familie afectuos, încinge situația în familia acesteia. Ketty nu vrea să dezvăluie cu cine a ieșit la masa de prânz, fapt pentru care soțul, William, decide să plece într-o îndelungată călătorie de afaceri pentru a se distanța de așa zisa…infidelitate a soției!

Pentru a-l aduce înapoi, Ketty împreună cu prietenii lor de familie inventează o poveste și „împrumută” un copil, situația, până la final, scăpând de sub control.
Dacă va reuși ea sau nu să deznoade minciunile de care se împresoară și să recâștige dragostea lui William, veți afla urmărind spectacolul Teatrului „Merlin”.

 

Comentarii

comentarii