Acasă Eveniment Nebunie în Vama Nădlac I. Timpul de așteptare la intrarea în țară...

Nebunie în Vama Nădlac I. Timpul de așteptare la intrarea în țară este de cinci ore, iar autoturismele sunt blocate în cozi de peste 7 kilometri

1451
DISTRIBUIȚI

Punctul de trecere a frontierei Nădlac I este absolut sufocat pe sensul de intrare în România, mii de români așteaptă să intre în țară.

Trecerea frontierei, dinspre Ungaria, prin județul Arad, se face doar prin punctul de trecere Nădlac I, PTF Nădlac II fiind deschis doar pentru camioane. Timpii de așteptare depășesc cinci ore, iar autoturismele sunt blocate în cozi de peste 7 kilometri.

„Tocmai mă pregăteam să plec spre Nădlac I. Am fost și ieri acolo, merg și acum, fiindcă se pare că problemele încă persistă. Din păcate, totul depinde de statul maghiar, care nu are suficienți lucrători la frontieră. Sau cel puțin aceasta este informația pe care am primit-o și eu. Din informațiile mele, noi avem în jur de 60 de lucrători. În ceea ce privește punctul de trecere Nădlac II, pe acolo trec doar camioanele, pentru a nu fi ținute în loc”, a declarat prefectul Gheorghe Stoian, pentru specialarad.ro.

Comentarii

comentarii