Acas─â Editorial Nefericit final de an pentru primarul Robu!

Nefericit final de an pentru primarul Robu!

10242
DISTRIBUIȚI

Sf├ór╚Öitul anului 2019 ├«l g─âse╚Öte pe domnul Nicolae Robu, primarul Timi╚Öoarei, ├«ntr-o nou─â destina╚Ťie exotic─â, al─âturi de ÔÇŁprietenulÔÇŁ Dinulescu. Am pus ghilimele pentru pozi╚Ťia ingrat─â a celui care, ├«n ultima vreme, era ├«n dou─â luntre, ba cu GRAL, ba cu oamenii primarului. Fiica domnului Dinulescu este una din cele aflate pe lista propus─â de Robu pentru preluarea conducerii unei importante agen╚Ťii deconcentrate, cea de mediu! Doamne, ce de planuri date peste cap! Mai ├«nt├ói, Orban nu va accepta lista, ea a fost dat─â public de mass ÔÇô media, ce s─â caute ni╚Öte nepreg─âti╚Ťi ├«n func╚Ťii de conducere de acest tip? Urmau s─â apere produc─âtorii de urlete din ora╚Ö? Sau murd─âria de pe str─âzi? PNL face ceea ce a criticat PSD-ului? Nu pot accepta, ca cineva care g├ónde╚Öte liberal.

Scurt─â distrac╚Ťie, scurt─â bucurie, nesus╚Ťinut─â de legi ╚Öi norme!

Domnul Robu a fost trimis ├«n judecat─â de DNA, pentru nerespectarea Legii 112. ╚śtim din Statutul PNL, (pe care Ludovic Orban l-a RSPECTAT cu decen╚Ť─â, c├ónd era judecat, d├óndu-╚Öi demisia din conducere) c─â la trimiterea ├«n judecat─â a unui membru PNL cu func╚Ťie, acesta trebuie s─â demisioneze, p├ón─â la terminarea procesului. Se poate ├«ntoarce, dac─â se termic─â pozitiv pentru inculpat. Mai ╚Ötim, tot din statut (pe care l-am citit cu aten╚Ťie!), c─â dac─â trimiterea ├«n judecat─â are loc cu ╚Öase luni ├«naintea alegerilor, atunci, cel trimis NU MAI POATE CANDIDA.

Deci domnul Robu nu mai poate candida, din partea PNL, la Primăria Timișoarei. Poate face orice dorește, are libertatea de a alege.

Trebuie s─â a╚Öez─âm lucrurile, cel pu╚Ťin cre╚Ötinesc, la locurile lor. Nu m─â bucur pentru necazul nim─ânui, dar lupta pentru adev─âr trece, adesea, prin ograda unor ├«nt├ómpl─âri ce par a fi … ghinioanele cuiva. I s-a spus domnului Robu de prea multe ori s─â nu se alieze cu Ioan Cojocari, cu ÔÇŁnemuritorul Johnny de la prim─ârieÔÇŁ, care a umplut Timi╚Öoara de case ╚Ťig─âne╚Öti, care a manipulat primari ╚Öi oameni, habar nu am dac─â erau naivi sau le pl─âcea s─â par─â, dar pe care, sigur, Cojocari i-a distrus!

Din p─âcate, domnul Robu nu a mai agreat ├«n jurul s─âu persoane care-l puteau sf─âtui spre binele s─âu, ci dimpotriv─â, s-a ├«nconjurat de oameni de nimic: derbedei, f├ó╚Ťe, agrama╚Ťi ╚Öi agramate, incul╚Ťi ╚Öi afaceri╚Öti. Trist─â ie╚Öite din decorul politic, trist─â compozi╚Ťie a unei p─âr╚Ťi din imaginea Timi╚Öoarei, pentru care vom pl├ónge, cumva, ├«mpreun─â.

P─âcat, domnule Robu! Poate era mai bun un Cr─âciun cre╚Ötin, a╚Öezat, cu colinde, cu pace….

Comentarii

comentarii