Acasă Actualitate Nefireasca alianţă

Nefireasca alianţă

875
DISTRIBUIȚI

Nu există nicio îndoială, comuniştii au luat puterea politică la Revoluţia din Decembrie ‘89 şi au devenit “democraţii de astăzi”.

Evoluând din PCR-FSN-PDSR-PSD, după ce au înghiţit, infiltrat şi anihilat alte partide mai mici, cum a fost partidul lui Cunescu, au ajuns să fie “curaţi şi legitimi în noua lor uniformă”.

Propaganda comunistă din ’89 a fost aceeaşi ca şi în anii ’46 – ’47, promisiuni goale şi minciuni neruşinate. În locul prăvăliilor SPECIALE unde în comunism aveau dreptul să cumpere doar cei din “elita comunistă”, în democraţie s-au asigurat de privilegiul dat de puterea BANULUI.

Având puterea politică, comuniştii s-au privatizat, au vândut şi au distrus ca în codru tot ce le-a căzut în mână.

Făcând legi care îi favorizau, au nesocotit ori şi ce STRIGĂT al poporului pentru dreptate şi adevăr, cum ar fi Punctul 8 al “Proclamaţiei de la Timişoara”.

                                                                                                                                                                                       Pentru a menţine liniştea populaţiei, au împrumutat bani de la băncile internaţionale (că doar nu ei plătesc datoriile), în loc să taie din super pensiile speciale, au mărit pensiile ca să aibă electorat şi au încurajat exodul tinerilor educaţi şi al profesioniştilor.

După ce au făcut un test (1992) să vadă popularitatea regelui (când au fost literalmente speriaţi) nu i-au mai dat voie sa intre în ţară, ba mai mult, l-au expulzat cu forţa poliţienească.

Bazaţi pe propagandă şi pe totala dezorientare şi naivitate a românilor, au îndreptat România în direcţia Republicilor bananiere, ceea ce le asigura puterea politică şi economică pe următorii 100 de ani.

Un exemplu privind longevitatea unui partid la conducerea ţării: actualul partid Instituţional Revolutionary Party din Mexic, înfiinţat în 1929, care între timp şi-a schimbat de două ori numele, a câştigat Preşedinţia Republicii Mexic necontenit, până în 2000. Nu a câştigat în 2000 şi 2006, dar a câştigat din nou în 2012. Sigur, se poate trăi şi aşa!

Monarhia constituţională este forma tradiţională de guvernământ a românilor, cu care ROMÂNIA a păşit de la început în istorie şi în lume şi este un sistem în care românii au realizat bunăstare şi prestigiu. PSD este evident şi fără îndoială împotriva monarhiei constituţionale pentru că în monarhia constituţională exista o ordine şi o viziune de lungă durată aspra viitorului ţării. PSD este chiar şi împotriva sărbătoririi Independenţei Naţionale de la 10 Mai. La putere fiind, au făcut din 10 Mai sărbătoare lucrătoare.

Pentru a se asigura de controlul acţiunilor Casei Regale, şi ca evenimentele să se desfăşoare în direcţia dorită de ei, au infiltrat “Palatul Elisabeta”. Prin retrocedarea bunurilor Casei Regale, dictate de legea în vigoare şi de care beneficia orice cetăţean, prezentată ca “favor”, din partea şi bunăvoinţa PSD, comuniştii au subordonat Palatul Elisabeta.

Nu are nicio importanţă cum sau de ce, nici dacă conştient sau inconştient, Palatul Elisabeta a devenit o marionetă a PSD.

La început, l-au “angajat” pe prinţul consort Radu Duda ca reprezentant al României la conferinţele internaţionale de “Dezvoltare Susţinută”. Pentru a se compromite Casa Regala şi ideea de monarhie constituţională, l-au îndemnat pe Prinţul Radu să candidate la Preşedinţia Republicii România, o gafă imposibil de egalat. Prin candidatura la Preşedinţia României, de fapt Prinţul Duda spunea: Eu sunt republican, vreau să fiu preşedintele României, iar soţia mea, fiica Regelui Mihai, vrea să fie prima doamnă a României.

Candidatura la Preşedinţia ţării a lăsat multor români impresia că de fapt este vorba de dorinţa de putere a “cuplului princiar”, indiferent sub care formă se concretizează.                                                                                                                                                                     

Când Alteţa Sa Regală Prinţul Nicolae, titlu acordat de Regele Mihai, a început să fie popular şi a devenit un pericol real pentru comuniştii din PSD, acestuia i-au sugerat că Prinţul Nicolae “stă în calea” Principesei Margareta şi au început o amplă propagandă împotriva Prinţului Nicolae, adica proiectul “înlăturarea marelui pericol”.

La început, au lansat zvonul că este homosexual, că este chefliu, că a intrat în cercuri “băsiste” şi până la urmă au reuşit să-i bage pe cineva în pat (cine ştie câte aveau pregătire pentru misiunea asta?). Invidiat şi lipsit de un consilier devotat (cum ar fi fost normal), Prinţul Nicolae a fost un tânăr pui de leu înconjurat de hiene.

Lăsând deoparte faptul că nu aşa îţi alegi soţul (la 7-8 luni de sarcină, printr-o scrisoare, îl anunţi despre însărcinare), cât şi adversitatea, aşa-zisei familii, până la urmă, lucrurile au fost clarificate şi rezolvate onorabil, de prinţ.

Astfel, primul pas din agenda PSD-istă a fost realizat, prin scindarea Casei Regale, precum şi a susţinătorilor ei. Divide et impera!

Aşadar, în loc de dezbaterea normală care ar trebui să existe în societatea românească, şi anume: Rămânem cu sistemul sovietic adus de tancurile sovietice ale lui Stalin sau discutăm despre organizarea unui referendum, după o dezbatere naţională cu privire la forma de guvernământ? – având în vedere că referendumul din 1990 a fost o farsă aşa cum a fost şi abolirea Monarhiei Constituţionale din 1947.

Noi, manipulaţi de PSD, dezbatem cine să fie pe tronul, deocamdată inexistent! Împărţim pâinea înainte de a fi frământată.

“”Titlul său Dinastic este “Majestatea Sa Regina”, dar Majestatea Sa a decis ca pentru moment să continue să poarte titlul de “Custode al Coroanei” în împrejurările oficiale””.( familiaregala.ro)

Titlul dinastic “Majestatea Sa Regina” (probabil în incinta Palatului Elisabeta) şi acela de “Custode al Coroanei” în împrejurările oficiale, mai mult îi derutează pe români decât să-i lămurească, care de fapt este situaţia.

Titlul de “custode al coroanei”, chiar şi înregistrat în Monitorul Oficial, nu deranjează şi nu are nicio însemnătate, nici pentru PSD şi nici, în general.

Custode înseamnă păstrător, gardian (chiar şi în detenţie, exemplu  “X este în custodia poliţiei) şi nu are absolut nicio legătură cu noţiunea de URMAŞ sau Prinţ moştenitor. Custodele coroanei are în grijă Coroana Regală să facă CE cu ea, să o dea cui şi când?

TITLUL DINASTIC (o invenţie PSD-istă) este “Majestatea Sa Regina” (fără a se specifica numele Margareta), nu are nicio însemnătate oficială în Republica România. Nu există în lume o persoană căreia să i se spună “Majestate”, fără să fi fost sau să fie pe tron.

PSD întreţine scindarea Casei Regale şi a naţiunii, susţinând-o pe Principesa Margareta pentru că astfel se asigură menţinerea sistemului sovietic şi direcţia spre Republica bananieră, direcţie dorită de “emanaţii” Revoluţiei din 1989. Mai grav, cu trecerea timpului, subordonarea Palatului Elisabeta de către PSD a devenit de fapt un parteneriat, iar status quo-ul mulţumeşte la ora actuală ambele părţi, pentru că nici una dintre părţi nu este interesată în mod deosebit de români şi România.

La 72 de ani, A.S.R. Principesa Margareta nu prezintă niciun viitor pentru poporul român şi exact acest lucru stă la baza strategiei PSD de a distruge revenirea la Monarhia Constituţională.

Prinţesa Margareta ar fi putut fi o personalitate istorică de talia Reginei Maria, dar din păcate, înconjurându-se de linguşitori de toate nivelele, probabil va fi menţionată în istoria naţionala ca fiind groparul Monarhiei Constituţionale.

Atitudinea PSD de a face lucrurile pe jumătate, spune de fapt – vă dăm titluri, vă dăm funcţii onorifice în administraţie, prelungim, înlesnim, plătim chiria Palatului Elisabeta, oferim avantaje mărunte oricâte doriţi, dar nu TRONUL! (pe care nu i l-am dat nici regelui).

PSD a împins lucrurile până la vecinătatea cu ridicolul, demonstrând lipsa totală de patriotism şi respect al infiltraţilor faţă de o INSTITUŢIE a românilor care a înfăptuit România modernă şi care, odată, a fost mândria României.

Ce o fi însemnând “Monarhie Funcţională”, într-o Republică?

Toate modificările cu referire la Casa Majestăţii Sale, care au fost sugerate de cei care controlează Palatul Elisabeta, au ca scop crearea de confuzie şi diviziune şi nu au nicio susţinere legală, nici măcar în Constituţia din 1923 şi cu atât mai puţin, în Constituţia actuală a României.

DEŞTEAPTĂ-TE  ROMÂNE!

Paul P. TODORAN

Comentarii

comentarii