Acasă Politica Nelu Balaș s-a autosuspendat din toate funcțiile din PMP Timiș, iar organizația...

Nelu Balaș s-a autosuspendat din toate funcțiile din PMP Timiș, iar organizația anunță că sprijină candidatura lui Cristian Diaconescu la președinție

DISTRIBUIȚI

Consiliului Executiv Județean a Partidului Mișcarea Populară Timiș, a luat act vineri, 15 aprilie, de acțiunea de autosuspendare din toate funcțiile a Președintelui interimar, domnul Nelu Balaș.

În cadrul aceleiași ședințe a fost dat un vot în unanimitate pentru a sprijini o noua numire în cadrul unei viitoare întruniri a Consiliului Național.

”Organizația PMP Timiș este parte a proiectului “România Respectată”, garant al respectării acestei construcții și susținător al Președintelui PMP, domnul Cristian Diaconescu.

Obiectivul nostru principal, ca una dintre cele mai puternice organizații județene, este ca  până în 2024 să promovăm în rândul electoratului nostru  programul politic amintit.

Totodată, subliniem existența în interiorul organizației noastre a unui nucleu dur de membrii care împărtășesc valori și convingeri comune și care vor sprijini candidatura domnului Cristian Diaconescu la funcția de Președinte al României,” se precizează într-un comunicat al partidului.

Comentarii

comentarii