Acasă Actualitate Nervi de primar. Un consilier l-a răsturnat pe Nicolae Robu

Nervi de primar. Un consilier l-a răsturnat pe Nicolae Robu

496
DISTRIBUIȚI

Nu este pentru prima dată când conferinţele de presă ale primarului Nicolae Robu sunt întrerupte din cauză că se întâmplă ca imaginea din transmisiile în direct pe facebook să-i fie răsturnată. Aşa s-a întâmplat şi marţi, când pentru mai bine de 4 minute, edilul a vorbit… “într-o parte”.

“Mai daţi-o dracului de treabă! Şi la conferinţa de presă de data trecută s-a întâmplat la fel. Sunt mii de oameni care stau şi se uită şi nu suntem în stare să facem o transmisiune în direct. Data trecută am pierdut jumătate de conferinţă. Este supărător, arată lipsă de respect faţă de cei interesaţi, care sunt curioşi să afle lucruri interesante direct de la sursă”, ţi-a ieşit din fire primarul Nicolae Robu.

După reluarea normală a transmisiei, edilul şi-a cerut scuze şi a explicat că  consilierul care se ocupă de transmisiile sale în direct pe facebook se ocupă Cătălin Iapă, care este în concediu, Daniela este bolnavă şi nimeni nu-i poate înlocui. “Data trecută s-a greşit, acum din nou. Îmi cer scuze în faţa celor care sunteţi interesaţi să auziţi direct de la primar ce se întâmplă în oraş”, a spus Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii