Acasă Actualitate Nesimțirea unor cetățeni și plăcerea lor de a sfida civilizația continuă fără...

Nesimțirea unor cetățeni și plăcerea lor de a sfida civilizația continuă fără jenă la Timișoara

858
DISTRIBUIȚI

Nesimțirea unor cetățeni și plăcerea lor de a sfida civilizația și bunul simț continuă fără jenă la Timișoara. Astăzi, prezentăm un alt caz, de data aceasta, în zona numită Băile Neptun.

După cum se vede în fotografie, unii locuitori din cartier au confundat acel foarte eficient clopot destinat strângerii sticlelor și borcanelor, cu un loc în care individul nesimțit poate abandona fără problemă orice fel de deșeu.

E o dovadă de analfabetism funcțional! Acei indivizi nu au înțeles că ei nu au voie să arunce gunoaie pe spațiul verde din jurul acelui clopot destinat sticlelor!!

Dar cui îi pasă, când nesimțiții nu simt asupra lor biciul amenințător…!! 

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

Poliția Locală Timișoara reamintește că, potrivit Legii 211/2011 modificată prin Legea 188/2019, sancțiunile pentru cei care abandonează deșeuri pe domeniul public sunt între 3.000 și 6.000 de lei, cu dispunerea ridicării acestora.

În cazul în care contravenientul nu respectă măsura complementară de a igieniza locația în termenul stabilit și de a preda deșeurile către un operator specializat, acesta poate fi sancționat cu amendă de la 7.500 la 15.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protecția mediului.

Comentarii

comentarii