Acasă Actualitate Nespresso deschide primul punct de vânzare în Timișoara

Nespresso deschide primul punct de vânzare în Timișoara

563
DISTRIBUIȚI

Nespresso deschide primul punct de vânzare în Timișoara, aducând universul cafelei de cea mai înaltă calitate mai aproape de iubitorii de cafea din vestul țării. Acesta va fi situat la parterul Iulius Mall (Piața Consiliul Europei, nr.2), va avea o suprafață desfășurată de 18 metri pătrați, fiind al șaptelea punct de vânzare Nespresso în România.

Și de această dată, noul spațiu de vânzare Nespresso întrunește cele mai înalte standarde în industria de retail de lux şi oferă iubitorilor de cafea o experiență deosebită de cumpărare, precum și o călătorie în universul Nespresso. În noul punct de vânzare vor fi disponibile toate sortimentele de cafea, inclusiv edițiile limitate, cât și o selecție de accesorii și espressoare Nespresso. Echipa numără șase Coffee Specialists și un Assistant Boutique Manager, pregătiți să ofere o experiență premium tuturor iubitorilor de cafea din Timișoara.

“Deschiderea unui punct de vânzare Nespresso în Timișoara este o bucurie și o mândrie pentru toată echipa. Ne dorim ca universul Nespresso să fie accesibil iubitorilor de cafea de pretutindeni și să le oferim posibilitatea de a avea o experiență de cumpărare și consum la cele mai ridicate standarde. Prin interacțiunea cu specialiștii noștri, consumatorii au ocazia să afle mai multe despre variatele sortimente de cafea pe care le oferim, potrivite tuturor preferințelor de gust, dar și despre modalitățile sustenabile prin care acestea sunt obținute. Considerăm că este foarte important ca iubitorii de cafea să înțeleagă că, dincolo de asigurarea calității excepționale a cafelei, ca parte a angajamentelor de sustenabilitate, Nespresso face constant demersuri pentru a susține și proteja comunitățile de fermieri cât și mediul înconjurător, prin intermediul programului AAA Sustainable Quality™. De asemenea, vrem să le arătăm acestora cât de ușor se pot implica în aceste demersuri, colectând și reciclând capsulele de cafea utilizate. Acestea pot fi aduse pentru a fi reciclate în orice magazin Nespresso, sau predate curierului la primirea unei comenzi online.”, a declarat Ana Maria Doxan, noul Business Executive Officer al Nespresso România.

Comentarii

comentarii