Acasă Actualitate Nica îl felicită pe Simonis și îi cere să își respecte promisiunile...

Nica îl felicită pe Simonis și îi cere să își respecte promisiunile din campania electorală

DISTRIBUIȚI

Alin Nica rămâne în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș până în septembrie, așa că are timp, numai bine, să își ducă la bun sfârșit proiectele în derulare, a declarat acesta, luni. El l-a felicitat pe cel cu care a concurat pentru un nou mandat, social-democratul Alfred Simonis, dar nu a uitat nici să îi facă o serie de urări ”de bine”.

„Îi urez succes lui Alfred Simonis în această nouă poziție de responsabilitate, îl felicit. A câștigat județul, dar nu a câștigat Timișoara și pe timișoreni. Îmi doresc să dovedească tuturor că promisiunile pe care le-a făcut în campanie nu au fost vorbe goale. Timisul și Timișoara au fost prea mult timp la capătul listei pentru guvernanți. Acum timișenii sunt la măna domnului Simonis. Sper să nu se supere și să-i lase cu ochii în soare. Este și acesta un mod de abordare. Eu nu sunt de acord cu mana întinsă spre București, dar sunt un om de dreapta, care respectă statul de drept și democrația”, a declarat, luni, Alin Nica.

Despre formațiunea de unde a fost nevoit să plece pentru a putea candida la un nou mandat, una pe care a condus-o la nivel de județ o bună perioadă, spune că ar fi putut să aibă tot, dar s-a ales cu nimic.

Comentarii

comentarii