Acasă Actualitate Nica, Tabără și peste 200 de tineri liberali timișeni au salubrizat Pădurea...

Nica, Tabără și peste 200 de tineri liberali timișeni au salubrizat Pădurea Verde

DISTRIBUIȚI

Duminică, 8 mai, peste 200 de tineri liberali s-au întâlnit la Pădurea din Timișoara pentru a participa la campania „Curățăm. Reciclăm. Îngrijim natura”, gândită de TNL Timiș, la inițiativa președintelui PNL Timiș, Alin Nica. De altfel, atât acesta, cât și Cosmin Tabără, președintele PNL Timișoara, dar și alți consilieri locali sau județeni, s-au alăturat inițiativei. Astfel, au fost adunați în jur de 300 de saci de deșeuri – în mare parte peturi, hârtii, haine și deșeuri menajere – care vor fi ridicați de societatea de salubrizare în dimineața zilei de luni.

„M-am alăturat tinerilor liberali deoarece cred că acțiunile de ecologizare sunt necesare și reprezintă un semnal de alarmă pe care e bine să-l audă și aceia din comunitate care nu respectă regulile, dar și cei care ar trebui să intervină conform atribuțiilor. Felicitări fiecăruia dintre cei implicați! M-am bucurat mult de atmosfera frumoasă făcută de o echipă pe cât de tânără, pe atât de inimoasă și dornică de fapte bune”, a transmis președintele filialei, Alin Nica, prezent și el la acțiunea de la Pădurea Verde.

Asemenea campanii de ecologizare vor fi organizare periodic în municipiul Timișoara, promit reprezentanții TNL și PNL Timiș.

Comentarii

comentarii