Acasă Eveniment Nicolae Boia, polițistul acuzat de fosta amantă de șantaj și hărțuire, dorea...

Nicolae Boia, polițistul acuzat de fosta amantă de șantaj și hărțuire, dorea să deschidă unui studio de videochat în Timișoara

20387
DISTRIBUIȚI

Apar noi date în scandalul în care Nicolae Boia, șeful Serviciului Arme din cadrul Poliției Timiș, este acuzat de șantaj și hărțuire de către fosta amantă. Boia a fost înregistrat în timp ce discuta despre deschiderea unui salon de videochat. Polițistul propunea ca fetele să se îmbrace în profesoare sau în polițiste. Omul legii confirmă discuția, dar spune că lucra sub acoperire.

Fostul șef al Serviciului Timiș, în prezent șef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Timiș Nicolae Boia este acuzat de către fosta sa amantă de șantaj și hărțuire. Femeia, profesoară de matematică la un liceu din Timișoara, îl acuză inclusiv de faptul că s-a folosit de un echipaj de poliție ca să o recucerească.

DNA Timișoara a deschis o anchetă după ce fosta amantă a polițistului a depus o plângere împotriva lui.

În urma scandalului în care a fost implicat șeful de la Arme a ieșit la iveală că polițistul și-a cumpărat o mașină pe numele unei firme deținute de un om de afaceri pe care polițistul a fi trebuit să îl controleze. În plus, o înregistrare arată că polițistul a participat împreună cu amanta sa și omul de afaceri la o discuție despre deschiderea unui studio de videochat în Timișoara.

În cadrul discuției, care ar fi avut loc în vara acestui an, un consultant le oferă celor trei sfaturi despre ce înseamnă să deschizi un astfel de studio.

Șeful Serviciului Arme Exploziv și Substanțe Periculoase susține că nu a avut nicio relație cu femeia care îl acuză de șantaj, folosind-o doar pentru a obține informații de la ea.

Comentarii

comentarii