Acasă Politica Nicolae Robu a demarat campania electorală pentru Primăria Dumbrăvița

Nicolae Robu a demarat campania electorală pentru Primăria Dumbrăvița

1268
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu îşi ajută fostul consilier și city-manager al Timişoarei, Sorin Drăgoi, care a devenit între timp preşedinte al PNL Dumbrăviţa şi candidat al partidului la primăria din localitate, în 2020.

Sorin Drăgoi a contabilizat problemele concetăţenilor, care nu sunt puţine, și susține că cea mai arzătoare le este lipsa unui sens giratoriu exact la graniţa dintre Timişoara şi Dumbrăviţa, investiţie care, dacă se va realiza, va fi benefică pentru ambele localităţi. I le-a prezentat şi şefului de partid. Nicolae Robu nu a putut să nu remarce în conferinţa de presă de vineri, la care a participat şi Sorin Drăgoi, faptul că actuala administraţie a celei mai bogate comune din ţară, Dumbrăviţa, nu a fost în stare să rezolve problemele cetăţenilor.

“Avem speranţa că domnul Drăgoi va deveni primarul din Dumbrăviţa, este extrem de implicat în problematica specifică comunei. Nu înţeleg cum o comună cu atâţia bani poate rămâne cu infrastructura atât de mult în urmă. M-au abordat cetăţeni din Dumbrăviţa, se mirau şi ei de ce sunt bălţi şi noroaie, ei mă întrebau pe mine, care sunt primarul Timişoarei. (…). Este nevoie de un sens giratoriu la intersecţia străzilor Tristan Tzara cu Procopiu. Am demarat proiectarea, vrem acolo un drum de patru benzi până la Selgros. În urma dezvoltării haotice a zonei periurbane, în această zonă de frontieră au ajuns să fie garduri puse de fiecare cum vrea. Nu putem să facem patru benzi cu piste biciclete şi trotuare, nu e lămurită mutarea gardurilor. Noi vom face intervenţie temporară şi o amenajare a drumului existent. Probleme sunt şi la Dumbrăviţa şi la Timişoara”, a spus Nicolae Robu.

Gardurile au fost puse, după spusele edilului timişorean, de dezvoltatori imobiliari neserioşi, care au urmărit să-şi maximizeze profitul, neţinând cont de faptul că pe-acolo trebuie construită şi o strada cu două benzi, trotuare şi piste de biciclete.

Robu a adăugat că municipalitatea timişoreană nu poate rezolva integral giraţia, ci doar partea care este pe teritoriul Timişoarei, restul căzând în sarcina Dumbrăviţei.

Comentarii

comentarii