Acasă alegeri locale 2012 Nicolae Robu a fost externat şi continuă campania electorală

Nicolae Robu a fost externat şi continuă campania electorală

DISTRIBUIȚI

„Deşi am suferit o intervenţie chirurgicală grea, mă simt deja, la o săptămână în urma ei, foarte bine, nu numai cu o capacitate de efort excelentă, cum am avut dintotdeauna, dar şi în deplină siguranţă din punct de vedere cardiologic”, spune candidatul USL la Primăria Timişoarei Nicolae Robu, candidatul USL la Primăria Timişoarei, a fost externat miercuri, în jurul orei 13, din spital. Acesta a adresat şi o scrisoare timişorenilor, la ieşirea din Institutul de Cardiologie din Timişoara. „Îmi face plăcere să vă anunţ externarea mea astăzi, din Institutul  de Cardiologie din Timişoara. Deşi am suferit o intervenţie chirurgicală grea, mă simt deja, la o săptămână în urma ei, foarte bine, nu numai cu o capacitate de efort excelentă, cum am avut dintotdeauna, dar şi în deplină siguranţă din punct de vedere cardiologic. Sunt mulţumit că am optat să mă operez în Timişoara, având încredere în valorile medicale ale oraşului nostru. M-a operat un chirurg şi un om excepţional, prof. Marian Gaşpar. Mi-a depistat afecţiunea şi m-a convins să mă operez un cardiolog excepţional – bunul meu prieten prof. Sorin Pescariu. Mi-a fost mereu alături directorul medical al Institutului de Cardiologie, fostul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie, fost ministru al Sănătăţii, un om de o cumsecădenie rară, prof. Ştefan Drăgulescu. Mi-au purtat de grijă cu competenţă, conştiinciozitate şi afecţiune ceilalţi medici implicaţi şi întregul corp de asistente şi infirmiere”, declară Robu.

„Vom face ÎMPREUNĂ saltul de la oraşul frumos, dar nepus în valoare de acum, la adevărata metropolă europeană în care să ne fie drag să trăim, Timişoara noastră”

„Tuturor le mulţumesc din suflet şi le rămân profund recunoscător. Ei constituie ceea ce îmi place mie să numesc „Timişoara performantă”.  În încheiere, nu pot să nu vă mulţumesc dvs., stimaţi şi dragi timişoreni, pentru încrederea pe care mi-o arătaţi, pentru că mi-aţi fost mereu alături în momentele grele pe care le-am avut de trecut, pentru gândurile dvs. bune, care m-au însoţit mereu.  Nu vă voi dezamăgi! Vom face ÎMPREUNĂ saltul de la oraşul frumos, dar nepus în valoare de acum, la adevărata metropolă europeană, în care să ne fie drag să trăim, „Timişoara noastră”!”, le transmite Robu timişorenilor.

„Mă bucur că au fost atâtea mesaje de simpatie, de solidaritate şi de încurajare de la timişoreni”

“În continuare, voi intra în programul de campanie pentru ultima perioadă. Nu mai facem declaraţii acum, avem de muncit. Mă bucur că au fost atâtea mesaje de simpatie, de solidaritate şi de încurajare de la timişoreni. Oameni simpli, care au venit aici cu persoane din familie şi, aflând că sunt şi eu, au ţinut să vină la mine sau să îmi transmită măcar o vorbă prin intermediul infirmierelor sau asistentelor. Vreau să spun că este aici un personal excepţional, o să rămân veşnic îndatorat şi recunoscător profesorului Gaşpar, profesorului Pescariu, profesorului Drăgulescu, celorlalţi medici care s-au ocupat de mine şi întregului corp de asistente şi infirmiere”, a spus Robu, la ieşirea pe poarta spitalului.

 

Comentarii

comentarii