Acasă Actualitate Nicolae Robu a scăpat un sondaj de pe facebook de sub control....

Nicolae Robu a scăpat un sondaj de pe facebook de sub control. Prin urmare l-a șters iar apoi a modificat întrebarea, pentru a răstălmăci răspunsurile

1563
DISTRIBUIȚI

Mare iubitor de postări pe facebook şi de lansări de sondaje în spaţiul online, prof. univ. dr. Nicolae Robu a avut o surpriză neplăcută după un sondaj postat sâmbătă 18 mai, în care întreba “electoratul” dacă va vota cu PNL sau nu.

La un moment dat, haterii l-au enervat alegând varianta social-democrată a răspunsului. După care, când lucrurile « au scăpat de sub control », Nicolae Robu a şters postarea, numai că opozanţi de dreapta au comentat întâmplarea şi au făcut haz:

Nicolae Robu (şi-a şters postarea, n.r.): “Acest conţinut nu este disponibil momentan”.

Nelu Chifa ”SONDAJUL NR. 31 PE 2019” unde a dispărut d-le Nicolae Robu, l-au furat PSD-iști, noaptea ca hoții. Uitați am recuperat eu o parte și vi-l pun la dispoziție. În imagine, scorul e doar 65 la 35 (la ora imortalizării) mai spre miezul nopții a evoluat la 68 la 32. No ce părere aveți? Când te crezi cel mai tare, uite, că primești câte una care te trezește la realitate. Următorul sondaj pe când? dar pe ăla să nu-l ma ștergeți că o să facem cumva să vă fie pe plac…

Sergiu Lucian Nica: Dom’ primar, nu mai merge ca în ’90… să ascundeți adevărurile care nu vă convin. USL trăiește. PNL e PSD v2.0

Sergiu Lucian Nica: Am înțeles că primim block dacă avem alte păreri… ce vă mai “place” democrația și libertatea cuvântului dom’ primar…”.

Duminică dimineața, primarul Nicolae Robu a șters sondajul. După un val de comentarii negative, Robu a revenit spre după amiază cu publicarea rezultatelor sondajului şi cu explicaţii ale retragerii temporare a postării din care reiese că PNL ar obţine 34%, în timp ce toate celelalte formaţiuni şi-ar împărţi restul de 66%.

Adică președintele PNL Timiș a răstălmăcit cu totul propriul sondaj, făcând dintr-o înfrângere, o pseudovitotie.

“REZULTATELE SONDAJULUI NR. 31 PE 2019

Voturi pt . PNL: 34%. Voturi pt. celelalte partide -ALDE, PMP, ProRomania, PSD, UDMR, USR+PLUS, etc.-: 66%

Observații:

  1. Sondajul a fost șters, dat fiind că un nr. de postaci nu s-au limitat la a vota, ci au început să posteze “în stilul lor consacrat” -ca să mă exprim cât se poate de elegant-, incompatibil cu prezenta pagină, o pagină de înaltă ținută și, pe cale de consecință, de mare audiență.
  2. Niște minți încețoșate, incapabile de o logică elementară, au interpretat sondajul ca un joc în doi în alt sens decât e, de fapt, lupta electorală. Chiar nu e limpede pt oricine că lupta pt întâietate politică în România se dă între PNL și PSD? Ei bine, duminică 26.05.2019, seara, va fi!” (rezultatul, n.r.).

Pentru că nu s-a făcut înțeles de prima dată, Nicolae Robu a continuat duminică discuțiile despre sondajul care i-a creat probleme de imagine.

”DOAMNE, CE BINE CĂ PROSTIA NU DOARE, CĂ AR TREBUI SĂ UMBLĂM CU CĂȘTI PE URECHI SĂ NE PROTEJĂM DE URLETELE PE CARE UNII LE-AR SCOATE!

Cât de prost trebuie să fie cineva să susțină că un scor de 35% pentru PNL, la un sondaj Facebook, unde poate vota oricine -și întotdeauna, când e vorba de teme politice, votează gherilele de partid-, m-ar nemulțumi pe mine?! Și că, de nemulțumire, l-aș fi șters? Te-apucă râsu-plânsu, un plâns compătimitor până aproape de lacrimi. Căci, bieții, cei cu șansă că prostia nu doare, ne sunt, totuși, tovarăși de specie!”, este cea de a doua postare a lui Robu.

Între cele două postări, președintele PNL Timiș a șters pur și simplu de pe Facebook zecile de comentarii negative la adresa sa.

Comentarii

comentarii