Acasă Administraţie Nicolae Robu are din nou viziuni: o pistă de canotaj olimpică

Nicolae Robu are din nou viziuni: o pistă de canotaj olimpică

1990
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu are din nou viziuni, de această dată în domeniul sportiv. El a anunţat că se va face pe Bega o nouă pistă de canotaj, chiar una olimpică. Nu ştim când şi cu ce bani, dar important este că pista are loc în cadrul „viziunii de evoluţie a oraşului” a primarului.

Pe lângă nenumăratele stadioane şi baze sportive noi care vor apărea peste tot în oraş, Nicolae Robu a anunţat un alt mare plan în sprijinul sportului de performanţă. Un proiect grandios, care să le dea cu flit celor care nu cred, „haterilor. Este o pistă de canotaj, de doi kilometri, care se va amenaja pe malul Begăi, vizavi de portul turistic al oraşului.

„Vizavi de port vom face o pistă de canotaj olimpică, circa 2 km, dar nu intrăm în detalii tehnice pentru că de asta se ocupă specialiștii. Aici vor veni schimbări spectaculoase”, spune primarul.

Proiectul respectiv nu e unul de sine stătător, e unul care e inclus în vziunea lui Robu asupra evoluţiei oraşului şi vine ca o confirmare a faptului că el nu vorbeşte despre fantasmagorii, cum acuză „haterii”.

„Eu lucrez în cadrul unei viziuni de evoluție a orașului pe teremen lung. Când am vorbit despre metrou în 2013, unii pe care atât i-a dus mintea au început să spună că e o prostie, o fantasmagorie. Eu spuneam ceva trebuie facut, că o fi metrou, că o fi altceva, dar nu ne putem limita într-o lume în care mobilitatea este din ce în ce mai importantă la a folosi infrastructura existentă în orașele vechi pentru că ea este cu limitările inevitabile”, spune primarul.

Deja el vede şi viitorul pistei, adică mari competiţii, dar speră că va fi mai rapid şi decât „prietenul” său Călin Dobra, care a anunţat în 2017 că se face o pistă asemănătoare, dar la Surduc. Totodată, importantă e ideea, sugerează edilul-şef, care nu ştie din ce bani se amenajează pista, dacă sunt bani acum sau altă dată.

Comentarii

comentarii