Acasă Actualitate Nicolae Robu: „Au înnebunit și parizienii și vienezii, oameni buni! S-au luat...

Nicolae Robu: „Au înnebunit și parizienii și vienezii, oameni buni! S-au luat după Robu și și-au pus și ei palmieri”

DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a găsit un nou motiv pentru a ataca administrația condusă de succesorul său, Dominic Fritz: palmierii. În timp ce la Timișoara se dorește vânzarea celor cumpărați la începutul celor două mandate de administrație liberală, la Paris și Viena același tip de arbori au succes, a constatat Robu.

„Au înnebunit și parizienii și vienezii, oameni buni! S-au luat după Robu și și-au pus și ei palmieri. Unde mai pui că ambele aceste «prăpădite» de orașe sunt situate cu cca 3 grade mai la nord decât Timișoara! Oameni iresponsabili, ce să mai zici! Promotori ai kitsch-ului!”, scrie Robu pe pagina sa de Facebook.

Alături de text, acesta a atașat și imagini din cele două mari orașe europene. În final, în stilu-i caracteristic, fostul primar amintește și de alte critici pe care le-a făcut actualului edil-șef:

„N-au ei norocul de un Primar precum Dominic Samuel Fritz: cu studii și domiciliu la secret, fără niciun loc de muncă cât de cât acătării până în preajma vârstei de 40 de ani, activist ong, secretară de pensionar și, la vârf, șomer – impresionant, ce mai! Ca să îi scoată el din situația penibilă, vânzându-le aceste nedemne plante! Așa, să mai acopere măcar a zece mia parte din amenzile aduse orașului într-un an și jumătate de mandat!”.

Comentarii

comentarii