Acasă Actualitate Nicolae Robu continuă războiul cu viniturile care ocupă locurile de parcare ale...

Nicolae Robu continuă războiul cu viniturile care ocupă locurile de parcare ale timișorenilor

DISTRIBUIȚI

Anul trecut, tot la începutul primăverii, primarul Nicolae Robu s-a enervat pe oltenii care-şi făcură obiceiul în ultimii ani şi ocupară locurile pe parcare ale blocatarilor din cartierele Timişoarei. Primarul spune că tot mai mulţi timişoreni i s-au plâns că seara, când vin obosiţi de la lucru, nu mai au unde să-şi parcheze maşinile. Mai mult, însuşi edilul, când ajungea seara acasă, nu mai avea loc de parcare, pentru că erau deja postaţi oltenii.

El a anunţat că va lansa o consultare pe facebook, în acest sens: “Timişoara este un oraş deschis şi dinamic, care are nevoie forţă de muncă, de noi cetăţeni care să-i susţină dezvoltarea, dar aceştia trebuie să înţeleagă spiritul Timişoarei şi să înţeleagă că au că au şi datorii şi obligaţii faţă de oraş. Să-şi facă mutaţie şi să-şi înmatriculeze maşinile în judeţul Timiş. (…). Foarte mulţi cetăţeni îmi cer acest lucru, se doreşte ca locurile din parcările amenajate dintre blocuri să fie date doar celor cu buletine de Timişoara şi Timiş, iar ceilalţi, care au optat să devină cetăţeni ai Timişoarei vor trebui să îşi facă şi transcrierile şi mutaţiile respective, şi de buletin şi de maşină”, spunea Nicolae Robu.

Astăzi, după aproape un an, situația este aceeași. Și enervările primarului au rămas. Iar oltenii sunt încă vinovați că în Timișoara nu sunt destule locuri de parcare, deși primarul spune că au fost amenajate… mii.

”Am amenajat în cartierele Timișoarei mii de locuri de parcare în cei 6 ani de când sunt Primar. Totuși, deficitul de astfel de locuri e foarte mare. Și există inclusiv unde am făcut amenajări. Tot mai mulți cetățeni, în diverse contexte și pe diverse canale, îmi cer să poată închiria un loc per mașină proprietate personală dar nu mai mult de 2 per locuință, pentru mașinile înmatriculate pe jud. Timiș. Îmi fac datoria să vă consult: ce părere aveți?”, a postat Nicolae Robu, în sondajul numărul 26 pe 2019.

La fel ca la sondajele anterioare pe această temă, rezultatul este destul de strâns, semn că primarul este mai urmărit pe Facebook de ”vinituri” și ignorat de timișoreni.

Comentarii

comentarii