Acasă Actualitate Nicolae Robu, despre polițiștii locali care au făcut parcare dintr-un teren de...

Nicolae Robu, despre polițiștii locali care au făcut parcare dintr-un teren de sport: “E o prostie”

364
DISTRIBUIȚI

Edilul a avut vorbe urâte la adresa poliţiştilor locali din Timişoara, referitor la un teren de aproape 1300 mp pe care CLT l-a transferat Poliţiei locale luna trecută, la Baza Electrica, dar pe care-l folosesc ca parcare.

“Am văzut doar o poză. Nu mi se pare normal. E o prostie ce au făcut poliţiştii, că au parcat maşinile acolo. Acel teren a primit altă destinaţie prin HCL. El nu era bază sportivă înscrisă în registrul bazelor sportive. A fost o amenajare, iar suprafaţa sintetică era folosită. Ea s-a degradat, eu am cerut monitorizarea gradului de folosinţă înainte de a-i da drumul în CL. E o altă bază alături, care e folosita (Baza Electrica, n.r.), dar asta e una nefolosită (pe care şi-au pus maşinile cei de la Poliţia Locală, n.r.). Dar Poliţia Locala ar fi trebuit sa dea jos acel covor sintetic şi să folosească terenul în scopul în care i-a fost atribuit. Orice om de bun simţ, când vede o maşină pe o suprafaţă sintetică dedicată sportului, e revoltat”, a explicat Nicolae Robu.

În privinţa afirmaţiilor părinţilor copiilor care foloseau respectivul teren de spor, primarul a detaliat că este şi un conflict de interese, pentru că sunt oameni care au frustrări.

 

Comentarii

comentarii