Acasă Actualitate Nicolae Robu e ferm: ”Criteriile de integritate ale partidului vizează fapte necinstite....

Nicolae Robu e ferm: ”Criteriile de integritate ale partidului vizează fapte necinstite. M-a acuzat pe mine Orban de aşa ceva? Nu am ce să discut!”

435
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu refuză categoric să răspundă dacă a discutat sau nu cu preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, după declaraţiile celui din urmă,m referitoare la aplicarea criteriilor de integritate ale partidului, prin care cei care sunt cercetaţi în justiţie nu pot candida la alegeri. Pentru actualul primar al Timişoarei, care îşi doreşte o nouă candidatură şi un nou mandat pe funcţie, această temă de discuţie… nu există.

„Nu discut acest subiect, eu sunt deocamdată la Camera Preliminară (n.r. procesul din justiţie pe tema caselor naţionalizate), acolo încadrat sunt la abuz în serviciu. Criteriile de integritate ale partidului vizează fapte necinstite. M-a acuzat pe mine Orban de aşa ceva? Nu am ce să discut!”, conform lui Nicolae Robu.

Totuşi, pe această temă şi-a exprimat părerea deputatul PNL de Timiş, Ben Oni Ardelean, membru al conducerii centrale a partidului.

„Pot să vă spun ce a fost cu acea declaraţie. Nu a făcut referiri la criteriile de integritate legat de o anumită persoană. Vom respecta criteriile a fost răspunsul dat unor întrebări. În contextul acesta. Domnul Robu va fi candidatul PNL, trimis mâine pentru Primăria Timişoara. Având în vedere şi populariatea de care se bucură, el va închide Timişoara cu un scor foarte mare. Să fim înţeleşi va fi o bătălie câştigată de acuma”, a declarat, vineri, Ben Oni Ardelean.

În schimb, Robu a vorbit despre cât de bine e el văzut de oamenii adevăraţi, de pe stradă, comparativ cu agresivitatea comentariilor postate pe Facebook, atunci când el prezintă realizările administraţiei pe care o conduce. El se referea la inaugurarea unui nou parc, în zona Dacia, unde a fost pupat de copiii din zonă şi felicitat de trecători, dar a primit comentarii acide la postarea cu inaugurarea, din mediul online.

„Nu cred că este cazul în Timişoara, eu o văd zi de zi. Sunt fabulaţii”, a declarat Robu.

El este sigur că va avea succes în alegeri şi a insistat că el îşi face campanie aşa cum ştie el mai bine, cu „fapte, nu vorbe”

„Contăm pe cetăţenii care ştiu să judece. La asta i-am invitat şi pe competitorii mei,la o astfel de comportare. Vor putea avea ce abordări vor ei (n.r. candidaţii). Problema mea e să îmi fac campania aşa cum vreau ei, iar eu am ce să le prezint oamenilor. Am o viziune şi strategii. Despre viitor vorbim cu vorbe, eu nu înlocuiesc sloganul fapte nu vorbe, cu vorbe nu fapte. Eu vorbesc în principii. Mai scap şi eu cuvinte, dar mi se pot trece cu vederea”, a mai subliniat Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii