Acasă Actualitate Nicolae Robu, enervat, i-a cerut directorului Colterm să apeleze la SDM pentru...

Nicolae Robu, enervat, i-a cerut directorului Colterm să apeleze la SDM pentru lucrări de reparaţii ale asfaltului

707
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu s-a enervat în conferinţa de presă de marţi pe calitatea lucrărilor edilitare făcute de Colterm în oraş, prin firmele contractate, întrucât în urma intervenţiilor rămâne totul spart şi nu se mai aduce drumul la starea iniţială.

“Sunt foarte nemulţumit de modul în care se fac intervenţiile, când apar defecţiuni, de către Colterm şi mai ales de modul în care se lasă lucrurile în urma intervenţiei. Colterm are contracte cu firme să refacă locurile unde au avut loc intervenţii, aşa cum au fost înainte. Aceste firme îşi bat joc, pur şi simplu. Îmi sesizează cetăţenii că săptămâni în şir nu vine nimeni să astupe groapa care a fost săpată pentru a se remedia defecţiunea”, a spus primarul Nicolae Robu.

El a afirmat că defecţiunea se remediază prompt, dar după aceea rămâne groapa, uneori chiar nesemnalată, dar chiar şi dacă este semnalată, este inadmisibil să se întâmple aşa ceva.

“I-am cerut domnului director Şerpe să caute formule să rezilieze contractele cu astfel de parteneri care îşi bat joc de oraş şi să apeleze la SDM care este firma municipalităţii şi este

serioasă. Ori să-şi facă propriile echipe, închiriind doar utilajele

atunci cânt sunt necesare. De multe ori, refacerea se face doar manual”, a explicat edilul.

Nicolae Robu a spus că a fost sesizat despre aceste aspecte de numeroşi cetăţeni care rămân cu drumul spart sau cu gropi în faţa caselor.

Comentarii

comentarii