Acasă Politica Nicolae Robu este pe locul 3 în topul politicienilor pe facebook

Nicolae Robu este pe locul 3 în topul politicienilor pe facebook

384
DISTRIBUIȚI
“E o încântare pentru mine că împreună promovăm un nou mod de a face politică în România, un mod având la bază comunicarea şi consultarea directă politician-cetăţeni”, declară senatorul liberal

 
Senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, este pe podiumul politicienilor care activează pe facebook după numărul de prieteni. Acesta activează de ceva timp pe această reţea şi cere părerea vizitatorilor profilului său cu privire la anumite probleme legate de diferite proiecte ale sale, fie din postura de politician, fie din cea de rector al Universităţii Politehnica din Timişoara. „Dragi prieteni, am aflat cu bucurie că sunt pe locul III pe ţară între politicieni, după numărul de prieteni Facebook, devansat doar de Crin Antonescu şi Elena Udrea! Ca să vezi ce companie! Evident, pentru asta trebuie să vă mulţumesc vouă şi o fac din suflet. E o încântare pentru mine că împreună, promovăm un nou mod de a face politică în România, un mod având la bază comunicarea şi consultarea directă politician-cetăţeni”, le transmite Nicolae Robu celor care-i vizitează profilul de facebook. 
 
A depăşit limita de 5.000 de prieteni
 
Nicolae Robu şi-a mai făcut un profil pe facebook – Nicolae Robu Public Figure. Asta pentru că pe profilul iniţial a depăşit limita de 5.000 de prieteni pe care o permite facebook pentru un astfel de profil. „Din păcate, nu vă pot da confirmare pentru că nu mă lasă Facebook, pe motiv că am deja 5.000 de prieteni, maximul permis. Subterfugiul pe care vi-l propun este să căutaţi pe Search Nicolae Robu, să selectaţi Public Figure şi apoi să faceţi clic pe Like, în stânga sus, imediat lângă eticheta "facebook". Ne vedem pe… Nicolae Robu Public Figure on Facebook”, scrie Nicolae Robu pe profilul său. 
 

Comentarii

comentarii