Acasă Actualitate Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a rămas fără permis de conducere...

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile

DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Timișoarei Nicolae Robu a rămas pieton după ce a fost surprins de radar conducând cu o viteză peste limita legală. Evenimentul a acut loc pe DN 69, șoseaua care leagă Timișoara de Arad. Fostul primar va avea permisul suspendat pentru trei luni, pentru că, potrivit Codului Rutier, a depășit limita de viteză cu 51 km/h.

Robu recunoaște și pe Facebook că a greșit, își asumă și plătește pentru că „Legea e lege și trebuie să fie pentru toți și toți trebuie să plătim când o încălcăm”. Fostul primar explică și cum a fost depistat:
 
„Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orțișoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis se crescătorie, de pe sensul opus a apărut o mașină de poliție care mi-a cerut să trag pe dreapta. Polițistul mi-a spus respectuos -n-am ce să-i reproșez!-, că puțin mai spre Timișoara e un semn de restricție de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul și anume, că pur și simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greșit, am greșit, plătesc, legea e lege. Aveam 108 Km/h. Insist: nu eram in localitate. Imi pare rău că s-a întâmplat așa, îmi pare rău pt momentul de neatenție care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum și plătesc!”.

Comentarii

comentarii