Acasă Actualitate Nicolae Robu îl iartă pe Liviu Cocian. Răvăşilă și Nasleu sunt ”băieții...

Nicolae Robu îl iartă pe Liviu Cocian. Răvăşilă și Nasleu sunt ”băieții buni” ai primarului

1222
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu susţine că nu s-a supărat pe afirmaţiile fostului director adjunct al SC Pieţe SA, din subordinea primăriei, care şi-a dat recent demisia din funcţie şi a trimis săgeţi către şeful administraţiei locale.

“Nu vreau să comentez. Liviu e un băiat bun şi va înţelege, maturizându-se, că i s-a oferit o mare şansă în viaţă şi nu le poţi face pe toate deodată. Trebuie optat între o dezvoltare de activităţi private de foarte mare deschidere şi exercitarea acestei funcţii şi nu ai timp fizic să faci şi una şi cealaltă. Nu vreau să-l critic pe Liviu, eu cred că va face treabă bună în continuare, îi urez succes în activitatea privată, sper să mă invite la inaugurare, şi cred că şi în PNL va face lucruri bune în continuare. Acolo s-au spus foarte multe neadevăruri, dar eu nu vreau să fiu aspru cu el, pentru că a făcut multe lucruri bune, oamenii mai au supărări în viaţă şi probabil şi el regretă supărările. Nu ştiu dacă mi se poate uita în ochi. Cred că îi va fi greu, dar îi spun să se uite, că îl iert”, a afirmat Nicolae Robu.

El a continuat să explice că nu se pot face ilegalităţi şi că cei de la Pieţe au dorit să se modifice contractul de concesiune.

“Contract de concesiune nu permite investiţii, dar s-a făcut în anumiţi termeni şi nu-l putem modifica- Puteam să-l reziliem cu acordul părţilor – CLT, SC Pieţe SA – înainte de termen, să vedem ce o să iasă. La o licitaţie nu poţi să ştii cine vine; altceva nu prea era legal, după cum spuneau juriştii (…).”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul a mai afirmat că acolo a fost un “tandem de amorţeală” până a venit consilierul său personal, Florin Răvăşilă, care a arătat câte lucruri se puteau face şi nu s-au făcut, începând cu curăţenia pieţei şi ordinea în pieţe, precum şi punerea la punct a unora care erau în relaţii suspecte cu unii comercianţi.

“Apoi a venit consilierul meu Ionuţ Nasleu şi a dus mai departe ce a făcut Răvăşilă şi a făcut mai mult decât acesta, lucruri care puteau fi făcute şi înainte, dar se intrase la SC Pieţe SA într-o amorţeală. Mereu au pus problema totul sau nimic, ori între aceste limite este o plajă extrem de largă în cre se puteau mişca şi face o mulţime de lucruri. Nu am stat de vorbă cu Liviu. Am tăria de a ierta şi de a da noi şanse oamenilor, mult peste ce este mediu şi obişnuit (…)”, a spun primarul.

Comentarii

comentarii