Acasă Actualitate Nicolae Robu, invitat la Ministrul Mediului, de ministrul Costel Alexe, pentru a...

Nicolae Robu, invitat la Ministrul Mediului, de ministrul Costel Alexe, pentru a discuta despre realizarea planului de calitate a aerului

660
DISTRIBUIȚI

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a învitat, marţi, la sediul ministerului, primarii din zece oraşe care trebuie să realizeze planuri de calitate a aerului. O întâlnire similară a avut şi cu primarii din Braşov, Iaşi şi Bucureşti, oraşe care au mari probleme cu poluarea.

”Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor i-a invitat la sediul instituţiei, pe reprezentanţii autorităţilor locale din alte zece oraşe din ţară care trebuiau să realizeze planurile de calitate a aerului sau sunt în diverse etape de elaborare/aprobare a acestui document”, a anunţat Ministerul Medului.

Şedinţa este programată de la ora 14.00.

La discuţii au fost invitaţi primarii din Bacău, Brăila, Galaţi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Piteşti, Ploieşti, Constanţa, Magurele (din jud. Ilfov), comuna Brazi, dar şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova.

În 20 ianuarie, Costel Alexe a avut o întâlnire similară şi cu primarii din Braşov, Iaşi şi Bucureşti, oraşe care au mari probleme cu poluarea.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii