Acasă Administraţie Nicolae Robu: ”Jale mare în Timișoara”

Nicolae Robu: ”Jale mare în Timișoara”

2167
DISTRIBUIȚI

După ce, în ședința festivă a Consiliului Local Timișoara, proiectul de rectificare a bugetului local, care permitea finanțare clubului ACS Poli cu 5 milioane de lei, a fost respins, cu 13 voturi din 15 exprimare, primarul Nicolae Robu a răbufnit, pe Facebook.

”Jale mare în Timișoara după ședința de astăzi a Consiliului Local!

Poli a rămas tot fără finanțare de la bugetul local, datorită refuzului de a vota pentru din partea consilierilor PSD, PMP ȘI ALDE! Doar liberalii și UDMR-iștii au susținut finanțarea! Asta în timp de în alte locuri – Iași, Voluntari, Chiajna, etc, etc -, aflate sub aceeași lege, nu există probleme, se dau bani câți se dorește!

Paguba produsă prin nefinanțare este imensă, mult, mult mai mare decât valoarea finanțării! Atât cea pur financiară, cât și cea nepatrimonială, de suflet! Și cei responsabili de o asemenea pagubă VOR TREBUI SĂ DEA SOCOTEALĂ PENTRU EA!!! POLI ESTE O STARE SE SPIRIT ȘI NIMENI NU ARE VOIE SĂ ATENTEZE LA EA!

Dragi poliști, haideți să fim solidari în aceste vremuri grele! Să nu renunțăm la luptă, câtă vreme nu-i totul pierdut! Fac apel la jucători să dea o palmă celor fără drag de Timișoara printr-o victorie mâine seară, cu Juventus București!

Hai Poli!

P.S. Eu sunt convins că problema va fi rezolvată la prima ședință de Consiliu de după vacanță, în septembrie!”, spune primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii