Acasă Actualitate Nicolae Robu: “Laudă tuturor cetăţenilor României care au spus stop fărădelegilor, stop...

Nicolae Robu: “Laudă tuturor cetăţenilor României care au spus stop fărădelegilor, stop aroganţei, stop puterii simbiotice a jefuitorilor şi pomanagiilor”

DISTRIBUIȚI

B53A8775

Primarul Timişoarei Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş şi copreşedinte al ACL Timiş mulţumeşte, printr-o postare pe facebook, celor care au ieşit la vot în turul doi al alegerilor prezidenţiale. În Timiş, Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţie, a obţinut un scor foarte mare – 66.73 la sută din opţiunile alegătorilor. “DRAGI CONFRAŢI ÎNTRU VICTORIE, cu toată aprecierea şi tot respectul pentru orice votant din turul 2 al alegerilor prezidenţiale din ISTORICA ZI de 16.11.2014, pentru spiritul civic dovedit prin exercitarea, pur şi simplu, a dreptului la vot, indiferent de opţiune, ŢIN SĂ ADUC O LAUDĂ SPECIALĂ TINERILOR TIMIŞOAREI şi, mai larg, TINERILOR ROMÂNIEI, care, de data aceasta, SPRE CINSTEA LOR, au ieşit din apatia care le-a fost indusă de 25 de ani încoace de cercurile oculte care nu-şi pot face jocurile murdare în prezenţa lor şi au spus NE PASĂ. Vă mulţumesc din suflet, dragi tineri, vă mulțumesc şi, ca tată de tineri, ca profesor universitar de carieră, fost Prorector timp de 4 mandate, fost Rector timp de 2 mandate, MEREU ÎN MIJLOCUL TINERILOR şi, prin urmare, bun cunoscător al tinerilor, vă asigur de totala mea preţuire, vă asigur că vă voi fi mereu alături!”, scrie Robu pe facebook.

“Trăiască România dreaptă, România unită, România valorilor!”

“O altă LAUDĂ SPECIALĂ vreau să aduc românilor din diaspora, acelor concetăţeni ai noştri care, duşi de valurile vieţii pe alte meleaguri, au rămas cu sufletul la ţara lor, la cei pe care i-au lăsat acasă şi au arătat că LE PASĂ de ce se întâmplă aici. Au suportat umilinţă, au avut nervi de oţel şi au rezistat să stea ore şi ore în şir la coadă pentru a-şi exercita dreptul la vot, au mobilizat la vot în ţară membri ai familiilor lor, rude, prieteni şi, prin exemplul lor bine mediatizat, au trezit spiritul civic în sute de mii, poate mai mult de-atât -cine mai poate şti?!-, de cetăţeni care, altfel, nu ar fi mers la vot. Mulțumiri tuturor primarilor ACL din orașele și comunele județului, din întreaga țară, pentru modul în care au făcut față presiunilor psd-iste, pentru munca depusă pentru obţinerea acestei victorii. Mulţumiri ECHIPEI MARI de campanie a ACL Timiş şi ACL România -ca Vicepreşedinte PNL la nivel naţional ţin să fac această extrapolare!- pentru dăruirea, priceperea și spiritul de luptător de care au dat dovadă. LAUDĂ TUTUROR cetăţenilor României care au spus: STOP FĂRĂDELEGILOR, STOP AROGANŢEI, STOP PUTERII SIMBIOTICE A JEFUITORILOR ŞI POMANAGIILOR, LENEŞILOR, constituiţi de primii în masă de manevră. Totodată, respect acelor cetăţeni cu convingeri de stânga alţii decât jefuitorii și pomanagiii / leneșii referiți mai sus -atâția câți sunt-, păcăliți, în buna lor credință, de primii, prin jocul lor abil, cum eu însumi am fost, la un anumit moment, păcălit. Trăiască România dreaptă, România unită, România valorilor!”, scrie Robu pe facebook.

Comentarii

comentarii