Acasă Politica Nicolae Robu: “Noi încă nu am negociat nicio împărţire de candidaturi la...

Nicolae Robu: “Noi încă nu am negociat nicio împărţire de candidaturi la nivelul judeţului Timiş”

441
DISTRIBUIȚI

Alianţa PNL-PC-PSD începe să prindă contur, pe zi ce trece. Zilele acestea au loc reuniuni ale forurilor naţionale pentru aprobarea protocolului de colaborare în cadrul unei alianţe electorale. Nu se ştie încă forma finală a protocolului, dar Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, spune că ar fi bine ca fiecare partid să aibă liste proprii la consilii, judeţean şi local.  “Eu sunt ocnvins că ar fi o variantă mai bună dacă fiecare partid şi-ar prezenta candidaţiii pentru consiliul judeţean şi local pe liste proprii. Vom vedea”, spune Nicolae Robu.

“De săptămîna viitoare vom începe să discutăm la modul concret”
Senatorul liberal spune că în cadrul acestei alianţe încă nu s-a discutat de potenţialele candidaturi la principalele funcţii din Timiş. “Noi încă nu am negociat nici o împărţire de candidaturi la nivelul judeţului Timiş. În funcţie de termenii în care va fi încheiat acest acord de alianţă între PNL, PC şi PSD, de săptămîna viitoare, vom începe să discutăm la modul concret. O negociere nu se poate limita oricum la două funcţii. Nu putem discuta prin prisma candidaturilor la consiliul judeţean, respectiv la Timişoara. Trebuie să avem o abordare mai globală, echitabilă şi orice discutăm noi trebuie să fie validat printr-un sondaj. Sper că în protocolul de alianţă va fi stipulat şi lucrul că oamenii vor fi stabiliţi luând în seamă şi sondajele”, a declarat Nicolae Robu. 

S-a decis echipa de negocieri
S-a format şi o echipă care va reprezenta PNL Timiş în discuţiile cu celelalte partide din alianţă. Aceasta este formată din senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, consilierul judeţean Viorel Coifan, vicepreşedinte PNL Timiş, consilierul local Petru Ehegartner, preşedintele PNL Timişoara, şi consilierul judeţean Leontin De Maio, membru în Biroul Politic Teritorial. Cei patru vor reprezenta PNL Timiş în discuţiile pe care le vor purta. “Rezulatul acestor discuţii va fi prezentat biroului politic local şi nu cred că trebuie să ne pripim ca în timp foarte scurt să anunţăm candidaţii pe diferite funcţii”, e de părere Robu. Între timp s-a mai adăugat o candidatură pe lista celor 38 de membri propuşi la diferite funcţii din partea PNL Timiş. Este vorba despre Iulius Jugănaru – preşedintele TNL Timişoara.

Comentarii

comentarii