Acasă Actualitate Nicolae Robu nu mai are încredere totală în subalterni. A ajuns ”la...

Nicolae Robu nu mai are încredere totală în subalterni. A ajuns ”la o anumită circumspecţie”

331
DISTRIBUIȚI

“Nu întotdeauna am încredere 100% în oamenii (angajaţii primăriei, n.r.) care îmi spun. Mi s-a întâmplat să văd că nu au fost demni de încrederea mea. Prin urmare, şi eu ajung la o anumită circumspecţie”, a declarat primarul Nicolae Robu în conferinţa de presă de marţi, după ce a dost (dez)informat despre un eveniment extrem de gălăgios, care a avut loc sâmbătă în faţa Parchetului de pe strada Eugeniu de Savoia din Timişoara.

Chef mare, privat, Spontan, cu muzică dată la maxim, vibrau la propriu ferestrele instanţelor, iar magistraţi care aveau de lucru suplimentar, în afara orelor de program, pentru a studia dosarele, au fost nevoiţi să părăsească Palatul Dicasterial, întrucât totul era insuportabil.

Surse din Poliţia Locală ne-au informat că s-a deplasat un echipaj la faţa locului pentru a vedea ce se întâmplă, dar nu au putut face mai mult decât să constate că era un eveniment autorizat de primărie şi i-au rugat pe participanţi să facă mai puţin zgomot.

Primarul a declarat marţi că nu s-a perceput nicio taxă de acces în respectivul spaţiu, dar că a fost total neispirat aleasă locaţia.

“Nu s-a perceput taxă de intrare în acel spaţiu. Se aplica doar colier (brăţară de acces, n.r.) şi ce se plăteşte ceea ce se consumă. Dar a fost total neinspirată alegere acelei locaţii. I-am atras atenţia city manager-ului (Robert Kristof, n.r.) să nu mai fac aşa ceva, să fie foarte atent unde dă aprobare. Avem o mulţime de alte locaţii, e Piaţa Ţarcului mai aproape sau altele. M-am informat şi este vorba despre un eveniment de socializare la care sunt invitaţi tineri. Nu plătesc decât consumaţia. Dacă s-a perceput taxă de acces, atunci trebuie să se plătească taxă de utilizare a domeniului public. Asta nu e treaba OPC.

Evenimentul a fost aprobat în comisia de ordine publică a primăriei. (…). Pe mine mă interesează respectarea unor reguli. Mi s-a explicat că au fost date acele garduri deoparte după ce am întrebat eu despre ce e vorba. (…). Nu mi se pare normal (ceea ce s-a întâmplat acolo, n.r.). Pe mine m-au informat că s-a putut trece. Nu întotdeauna am încredere 100% în oamenii (cei din primărie, n.r.) care îmi spun; mi s-a întâmplat să văd că nu au fost demni de încrederea mea. Prin urmare, şi eu ajung la o anumită circumspecţie. Dar o să verific”, a explicat Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii