Acasă Administraţie Nicolae Robu pârăşte Guvernul lui Dragnea la Comisia Europeană, pentru vapoarașe

Nicolae Robu pârăşte Guvernul lui Dragnea la Comisia Europeană, pentru vapoarașe

DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu nu se lasă şi va reclama Guvernul lui Dragnea la Comisia Europeană pentru că nu dă avizul necesar pornirii vaporaşelor pe Bega. 

Fiind un proiect european, dacă până la 31 decembrie 2017 vaporaşele nu vor circula, trebuie returnate 6 milioane de euro, numai că oficiali locali spun că primăria şi-a făcut datoria.

Robu a anunţat din nou, marţi 14 noiembrie, că relaţia cu Guvernul PSD nu funcţionează, fiind un guvern „al PSD şi nu al României”.

„Vrem să facem o sesizare la Comisia Europeană prin care să anunţăm că noi (PMT, n.r.) ne-am achitat de toate obligaţiile pe care le-am avut în cadrul proiectului finanţat din fonduri europene, dar Guvernul României nu vrea să ne permită îndeplinirea indicatorilor şi cu privire la navigarea pe Canalul Bega. Putem demonstra oricând, oricui, că noi ne-am făcut temele la toate capitolele”, a anunţat Nicolae Robu.

El este convins că doar atenţionat de Comisia Europeană, Executivul îşi va face temele.

Guvernul ar trebui să creeze Administraţia Căilor Navigabile Canalul Bega, dar acest lucru nu se întâmplă.

Administraţia locală a cumpărat şapte vaporaşe cu bani de la bugetul local, în cadrul proiectului cu finanţare europeană de 6 milioane de euro, de amenajare a malurilor Canalului Bega.

 

Comentarii

comentarii