Acasă Administraţie Nicolae Robu se laudă cu realizările altora. Stadionul Dan Păltinişanu are studiu...

Nicolae Robu se laudă cu realizările altora. Stadionul Dan Păltinişanu are studiu de prefezabilitate, prin bunăvoința… primarului

1753
DISTRIBUIȚI
veste-uriasa-pentru-fanii-lui-poli-primarul-timisoarei-a-cerut-oficial-guvernului-bani-pentru-un-nou-stadion size6

Deşi stadionul „Dan Păltinişanu” este al Consiliului Judeţean Timiş, anunţul cel mai nou legat de noua arenă de mari dimensiuni al oraşului a fost făcut de către Nicolae Robu, primarul Timişoarei. Important este că e o informaţie pozitivă, Compania Naţională de Investiţii, cea care va ridica arena, a finalizat studiul de prefezabilitate.

Stirea dată de liderul PNL Timiş nu putea veni fără o auto-laudă, el a subliniat că proiectul nu putea fi demarat fără terenul primăriei, de fapt terenul este al CJT, iar primăria a aprobat doar trecerea la Judeţ a unei suprafeţe mici, aflate sub una din tribune.

„Compania Naţională de Investiţii a anunţat că a fost finalizat studiul de prefezabilitate pentru construcţia noului stadion de la Dan Paltinisanu. Acest stadion va fi făcut de CNI, ca obiectiv al Timişoarei. Tot terenul de acolo este al CJT, este aşa pt că eu sunt constructiv și am cerut Consiliului Local Timişoara să dea terenul primăriei la CJT. Urmează la pachet studiul de fezabilitate, proiectarea şi documentaţia aferentă”, a spus primarul Timişoarei..

Comentarii

comentarii