Acasă Politica Nicolae Robu susține că PNL Timiş are o sută de membri cu...

Nicolae Robu susține că PNL Timiş are o sută de membri cu titlu ştiinţific de doctor, dar se nominalizează doar pe el

468
DISTRIBUIȚI

E (pre)campanie electorală, unii politicieni lovesc cu tot ce au sau nu au în adversari, inclusive cu valoarea membrilor de partid.

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost atins în orgoliu de partid, în acest sens, de către USR Timiş şi a trecut la apărarea onoarei organizaţiei, dându-le clasă cu cifrele. Lista “celor 100” este deschisă desigur, cu multă modestie, de Nicolae Robu, care cuprinde, dealtfel, întreaga enumerare.

“APROAPE 100 DE MEMBRI CU TITLUL ȘTIINȚIFIC DE DOCTOR ÎN DIVERSE DOMENII ARE PNL TIMIȘ LA ORA ACTUALĂ! 36 DINTRE EI SUNT CADRE UNIVERSITARE, INCLUSIV CU FUNCȚII DE RECTOR, PREȘEDINTE DE SENAT UNIVERSITAR, PRORECTOR, DECAN ETC”, spune Nicolae Robu, pe facebook.

El adaugă: “PNL a fost, încă de la înființarea sa în 1875, un partid cu priză la oamenii valoroși, nume mari, istorice, ale nației noastre afirmându-se în politică din postura de membri ai PNL! (…). Eu însumi, actualul președinte al PNL Timiș, am avut patru mandate de prorector, două de rector și inerent de președinte al Senatului Universitar, unul de președinte al Senatului Universitar când această funcție a fost desprinsă de cea de rector odată cu intrarea în vigoare a noii legi a educației, iar actualmente sunt președinte de onoare al Senatului Universitar.

În egală măsură, PNL a fost mereu -și așa este și astăzi!- un partid cu priză la tineri! Organizațiile locale și cea județeană, inclusiv organizația studențească, CSL, sunt conduse de tineri excepționali, cu care partidul se mândrește și care au atras și continuă să atragă în PNL colegi de generație de mare ispravă!

Informând asupra celor de mai sus, vrem să fie la fel de cunoscut că PNL este deschis oricăror oameni de valoare -de la tineri la vârstnici, de la doctori în știință, cadre universitare, până la diverși lucrători fără studii superioare, inclusiv țărani, cu condiția împărtășirii acelorași valori: libertate, democrație, separarea puterilor în stat, supremația legii, meritocrație și egalitate de șansă și de tratament, competiție, economie de piață, protejarea și garantarea proprietății, descentralizare și subsidiarism, alături, toate, de onoare, cinste, corectitudine și patriotism. Concluzie: AVEȚI ÎNCREDERE ÎN PNL!” arată Nicolae Robu.

Poate că totuşi, din suta de elite ale PNL Timiş, liderul formaţiunii s-ar fi cuvenit să mai adauge măcar o duzină, o echipă. Tocmai pentru că se laudă cu domniile lor.

Comentarii

comentarii