Acasă Actualitate Nicolae Robu vrea să reia lucrările la Polivalenta UPT, pe care nu...

Nicolae Robu vrea să reia lucrările la Polivalenta UPT, pe care nu a terminat-o acum 7 ani, când era rector

572
DISTRIBUIȚI

sala polivalentaPrimarul Nicolae Robu şi-a adus aminte că a început să construiască în urmă cu 10 ani o sală polivalentă, pe când era rector UPT, dar nu a terminat-o. Acum promite că se vor relua lucrările în cel mai scurt timp.

“În sfârşit, s-a semnat contractul pentru continuarea lucrărilor. (…). Avem o problemă şi de aceea nu e înghesuială (la licitaţii, n.r.), vedeţi că organizăm licitaţii şi câteodată nu vine nimeni. Licitaţia aceasta a fost organizată de UPT. Eu am început acea sală şi a fost dusă până foarte departe, în câteva luni se poate finaliza totul acolo, poate chiar în trei luni s-ar putea finaliza. Nu ştiu ce modificări de legislaţie au mai apărut între timp”, a anunţat Nicolae Robu în conferinţa de presă de marţi 22.01.2019.

El spune că s-a ajuns într-un stadiu foarte avansat cu lucrările pe când era rector, dar pentru că firmele implicate în execuţie au ajuns să aibă probleme şi s-a oprit totul.

“Ce vină are conducerea unei universităţi sau a unei primării când o firmă are probleme?”, a spus Robu.

Edilul a adăugat că deşi există un parteneriat semnat între CLT şi UPT, iar partea financiară era rezolvată deja din 2013, nu s-a mai lucrat la sala polivalentă universitară.

Între timp s-au mai schimbat anumite normative, s-a mai făcut o expertiză, s-a impus să se mai intervină la ceea ce era deja făcut şi abia acum s-a putut semna un contract de lucrări, de continuare a acelei investiţii.

“Sper că în 2019 acea sală va fi dată în folosinţă”, a menţionat edilul.

Comentarii

comentarii